header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Train jij mee met De Ridder Hockey deze Meivakantie?!

Nieuws afbeelding 27-3-2022 De Ridder Hockey biedt deze meivakantie weer twee te gekke kampen aan in samenwerking met Shinty!  De Ridder Hockey is al jaren een vertrouwd gezicht voor onze jeugd die lekker wil hockeyen en leren tijdens de schoolvakanties. Boek snel je kamp, Bekijk NU de volledige agenda voor 2022 & profiteer vandaag nog van de vroegboekkorting of voordelige strippenkaarten!

Fundamentals met Jong-Oranje speelsters Luna Fokke & Danique van der Veerdonk
Voor kids tussen 5 & 12 jaar is er dit gave Fundamentals kamp op maandag 2 mei & dinsdag 3 mei!  Belangrijke basics, vette trucs & een cool sociaal programma waarbij samenwerking & de motorische ontwikkeling centraal staan. Dit alles onder leiding van enthousiaste toptrainers en met behulp van de nieuwste en uitdagendste trainingstools!

Op maandag 2 mei komen Jong-Oranje speelsters Danique en Luna langs. Deze meiden bereiden zich momenteel voor op het WK in april in Zuid-Afrika en komen daarna jouw skills een ware boost geven!
Uiteraard is er ook tijd om deze toppers het hemd van het lijf te vragen in een ware 'meet & greet' plus handtekeningensessie!

Let op: €10,00 vroegboekkorting t/m 4 april. Vol=vol

Agenda 2022
 
 
Meivakantie

Zomervakantie

Herfstvakantie

Strippenkaarten
Voor vaste bezoekers van de Fundamentals kampen zijn er ook strippenkaarten beschikbaar, deze strippenkaarten zijn al aan te schaffen vanaf 3 kampen deelname, te gebruiken voor broertjes en zusjes en zijn na aankoop twee seizoenen geldig!
De Ridder Hockey - Vernieuwend
De Ridder Hockey - VernieuwendDe Ridder Hockey - Uitdagend
De Ridder Hockey - Uitdagend


De Ridder Hockey - Persoonlijk
De Ridder Hockey - Persoonlijk
Deel op: