header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Senioren

UPDATE: Ook Heren 1 wint in 5e ronde Silver Cup + Loting 6e ronde

Nieuws afbeelding 26-3-2022 Vrijdagavond speelde Heren 1 hun eerste wedstrijd in de Silver Cup dit seizoen. In de 5e ronde namen zij het op tegen MHC Nieuwegein. De Shintianen wisten uiteindelijk de winst mee naar huis te nemen.

3e klasser Nieuwegein, maakte het Shinty niet gemakkelijk. Bij rust stond het nog 0-0, ondanks een paar goede kansen van Shinty. In de 2e helft pakte Nieuwegein zelfs een 1-0 voorsprong, door een benutte strafbal. Een goed spelend Shinty zette veel druk en dat was meteen te merken. Nieuwegein trok aan de noodrem, wat hen 3 kaarten opleverde en nog slecht 8 man op het veld had staan daardoor. Daar wisten de heren uit Driebergen goed gebruik van te maken en werd snel de gelijkmaker gescoord. En slechts enkele minuten later nam Shinty de leiding door de 1-2 te maken, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Op vrijdag 8 april speelt Heren 1 de 6e ronde van de Silver Cup, thuis tegen Leusden.