header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Nieuwe penningmeester vanaf november 2022

Nieuws afbeelding 15-6-2022 Beste leden,

Zoals al eerder gecommuniceerd, zal onze penningmeester Willem de Feijter gaan stoppen met zijn bestuurswerkzaamheden. Om die reden is eerder dit jaar een vacature geplaatst voor de rol van penningmeester. 

Als bestuur zijn we verheugd om aan te kunnen kondigen dat we een zeer goede kandidaat voor de rol van penningmeester hebben gevonden in de persoon van Joris Frederix. Een nadere introductie van Joris kun je hier vinden.

Vanuit praktische overwegingen is afgesproken dat Willem de rol van penningmeester op zich zal blijven nemen tot en met de ALV in november 2022. Aangezien zijn bestuurstermijn formeel in juni 2022 afloopt, zal zijn herbenoeming worden voorgelegd aan de leden in de ALV op 29 juni a.s. Op die wijze kan Willem de jaarrekening over het boekjaar 2021-2022 volledig afronden en is er vanaf de zomer voldoende tijd om Joris goed in te werken als penningmeester en bestuurslid. De benoeming van Joris zal vervolgens in de ALV van november worden voorgelegd aan de leden. 

Namens het bestuur,

Jeroen van der Neut
Voorzitter

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]