header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bar & Accommodatie

UPDATE: Barrooster eerste helft seizoen 2022/2023

Nieuws afbeelding 12-8-2022
Nu inclusief zondag 11 en zondag 18 september. Helaas is het wedstrijdschema op zondag voor de weken daarna nog niet bekend.

---------------------

Nu het einde van de zomervakantie in zicht komt, begint ook het clubleven op Shinty weer tot leven te komen. In de bijlage is dan ook het nieuwe barschema voor de eerste helft van dit seizoen te vinden. De zondagen zijn nog niet ingevuld, omdat het speelschema voor de senioren nog niet bekend is. Zodra deze indeling gemaakt is, zal er een update komen van het barrooster.


Op de pagina Bar & Accommodatie is meer informatie te vinden over de invulling van bardiensten en over de mogelijkheid om ‘barhuurlingen’  in te schakelen als het onverhoopt niet lukt om een bardienst in te vullen.

Ten slotte vragen we jullie hulp bij het netjes houden van onze accommodatie zoals vermeld onder corvee. Vanuit de barcommissie rekenen we op jullie aller inzet, want als we allemaal een steentje bijdragen, dan hebben we het samen gezellig op Shinty! Bijlage Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Prijsstijgingen Barassortiment

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]