header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de Bestuurstafel: Jeroen van der Neut

Nieuws afbeelding 23-8-2022

We staan alweer aan de vooravond van een nieuw seizoen. De trainingen en oefenwedstrijden starten weer langzaam op, zowel voor de jeugd als voor de senioren. Ook als bestuur hebben we genoten van een aantal mooie zomerweken met wat minder Shinty drukte; de voorbereiding van het nieuwe seizoen blijft echter toch altijd weer de nodige inspanning vragen van commissies, bestuur en de hockeyprofessionals op de club – ook gedurende de zomer. Volgens mij zijn we er klaar voor!

Net voor de zomer hebben we als afsluiting van het seizoen 2021-2022 de Algemene Leden Vergadering (ALV) gehouden. Daarin hebben we uitgebreid teruggeblikt op het seizoen, zijn de aanwezigen bijgepraat over de financiële stand van zaken (we staan er goed voor), het budget voor komend seizoen (dat door de ALV is vastgesteld inclusief de vaststelling van de contributies 2022-2023) en is een toelichting gegeven over de vervanging van de veldverlichting door LED verlichting als belangrijke stap in de verduurzaming van onze accommodatie; de vervanging zal in de herfst 2022 gaan plaatsvinden.

Ook hebben we aan de ALV toegelicht dat we – als onderdeel van het Beleidsplan 2022-2025 – ons vrijwilligersbeleid beter willen gaan invullen. We hebben daarbij gekeken naar diverse goede initiatieven bij andere verenigingen; in de loop van dit seizoen zullen we gaan starten met een nieuwe vrijwilligerscommissie om te zorgen voor een beter binding tussen de vrijwilligers en het structurele aanpakken van werving en behoud van vrijwilligers. Heb je interesse, laat het ons weten! Want #samenzijnweshinty.

Ik wens jullie allen een goede start van het nieuwe seizoen, en hopelijk tot snel op onze mooie vereniging!


Jeroen van der Neut
[email protected]

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]