header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Shinty Rookvrij

Nieuws afbeelding 26-9-2022

Al enkele jaren is Shinty, net als bijna 50% van alle hockeyverenigingen in Nederland, volledig rookvrij. Dit betekent dat op het gehele terrein (clubhuis, terras, langs de velden, etc.) niet gerookt mag worden. Dit geldt voor alle leeftijden, alle dagen van het jaar én voor alle rookwaar (dus ook voor e-sigaretten en dergelijke).

 

We doen dit uiteraard niet zonder reden. Naast plezier en gezelligheid draagt sporten bij aan een gezonde leefstijl, een gezond gewicht en minder stress. Bij sporten en bewegen hoort uiteraard ook een gezonde sportomgeving, waaronder een rookvrij sportterrein.

 

Toch vinden we geregeld nog peuken op het terrein, en we zijn er dus nog niet voor 100%. Ik vraag daarom jullie om jullie medewerking, bijvoorbeeld om bezoekers of tegenstanders (die zich misschien niet beseffen dat Shinty rookvrij is) aan te spreken als zij toch roken op ons terrein. Dank voor jullie medewerking, want #shintydatzijnwij!

 

Jeroen van der Neut

Voorzitter

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]