header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Afspraken met onze buren

Nieuws afbeelding 13-8-2023

Achter veld 4 ligt een woning. Met de bewoners ("onze buren”) hebben we in het verleden een aantal afspraken gemaakt om onnodige overlast voor de buren te voorkomen. Deze afspraken gaan onder andere over het voorkomen van geluidsoverlast, gebruik van veldverlichting en onderlinge communicatie.

 

Twee specifieke afspraken willen we graag nogmaals onder jullie aandacht brengen:

  • Uiterlijk om 23:00 uur wordt alle veldverlichting uitgeschakeld
  • Veld 4 wordt alleen gebruikt als de andere velden vol zijn

 

Het uitschakelen van de veldverlichting is de verantwoordelijkheid van de (ouders achter de) bar. Dit is ook in het barprotocol (zit in de map achter de bar) opgenomen. Voor het gebruik van veld 4 hebben we de medewerking nodig van alle (jeugd)leden én ouders van leden. Deze afspraak komt er in basis op neer dat we voor trainingen en eigen gebruik pas als laatste veld 4 gebruiken; dus enkel en alleen als velden 1, 2 en 3 vol zijn. Hoewel we uiteraard begrijpen dat met name onze kinderen liever oefenen op veld 4 dan bijvoorbeeld op veld 3, is het dus niet toegestaan om veld 4 te gebruiken als veld 3 leeg is. Dit geldt uiteraard ook voor de warming-up en het inspelen voor teams op zaterdag én zondag.

 

Wij hechten als bestuur waarde aan een goede relatie met onze omgeving, dus met onze buren. Wij vragen jullie om je uiteraard zelf aan bovenstaande te houden en/of dit met jullie kinderen te bespreken, zodat met name de regel over het gebruik van veld 4 ook voor hen duidelijk is. 

 

Ik reken op jullie medewerking, want #shintydatzijnwij!

 

Jeroen van der Neut

Voorzitter

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]