header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Kom op de fiets, parkeren en verzamelen

Nieuws afbeelding 25-9-2022

Nu de herfst zijn treden doet, komen er steeds meer mensen met de auto naar Shinty. Ook op de parkeerplaats achter veld 2 is dat goed te merken en zien we dat deze, vooral op zaterdag, snel vol staat. Hierdoor is het soms voor onze gasten lastig om een parkeerplekje te vinden. Daarom willen we jullie, spelers en publiek uit Driebergen, vragen om zo veel mogelijk op de fiets naar de club te komen. Heb je gelijk een goede warming-up gehad, voordat je aan je training of wedstrijd begint!


Daarnaast is NIET toegestaan om te parkeren op het zandpad (je riskeert een boete als je hier wel parkeert) en is parkeren naast het clubhuis ook NIET toegestaan (ook als de weg vanaf Bloemenheuvel niet afgesloten door de rode paaltjes)!Veiligheid voorop!

Als je op de fiets komt, is het natuurlijk wel belangrijk dat dit zo veilig mogelijk gaat. 

Pas bijvoorbeeld goed op bij de uitrit van Bloemenheuvel, daar kunnen altijd auto’s vandaan komen. 


En als het straks weer steeds vroeger donker wordt, fiets dan altijd samen met iemand, het liefst met meer dan twee, of laat een ouder meefietsen. We adviseren om via de Hoofdstraat naar/van Shinty te fietsen en niet via de Arnhemse Bovenweg en het fietspad door het bos. Met de vorig jaar opnieuw afgestelde stoplichten is de Hoofdstraat een veilige, goed verlichte fietsroute! 


Let er ook op dat er geen teamgenoten alleen achterblijven en zorg er voor dat je voor- en achterlicht het doen!


Verzamelen voor uitwedstrijden op andere locaties


Wanneer je met je team een afspraak maakt om ergens te verzamelen voor een uitwedstrijd, let dan goed op dat de omgeving niet gehinderd wordt. Het bestuur heeft hier helaas klachten ontvangen van ondernemers uit Driebergen. Parkeer je auto, ook al is het maar voor een paar minuten, altijd in een parkeervak en zorg er voor dat de ondernemers en hun klanten hier geen hinder ondervinden.


Alvast bedankt, want #shinydatzijnwij!

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]