header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
HOZ,Hockey Organisatorische Zaken

Afscheidsborrel Jurriaan Kloks woensdag 23 november

Nieuws afbeelding 17-11-2022

Op woensdag 23 november, is er voorafgaand aan de ALV de gelegenheid om onder het genot van een drankje, afscheid te nemen van Jurriaan Kloks. De borrel is van 19.30u tot 20.30u in het clubhuis. Dus wil je Jurriaan nog even gedag komen zeggen, kom dan vooral even langs!Jurriaan Kloks (Technisch Manager Jeugd en trainer/coach Heren 1) heeft aangegeven dat hij per 1 december 2022 Shinty gaat verlaten. Jurriaan heeft ervoor gekozen om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Hockeyclub Zwolle. Hij wordt daar Technisch Manager Topjeugd en assistent trainer/coach bij Dames 1 (uitkomend in de Overgangsklasse).

 

Jurriaan is sinds februari 2016 in dienst bij Shinty, eerst als trainer/coach in de jeugd, later als Technisch Co√∂rdinator, Technisch Manager en trainer/coach bij zowel Dames 1 als Heren 1. 

 

Wij betreuren als bestuur de timing van zijn vertrek, maar wensen Jurriaan uiteraard alle goeds toe in zijn nieuwe uitdaging bij Hockeyclub Zwolle. Voorafgaand aan de ALV in november 2022 zullen we Jurriaan uiteraard een mooie afscheidsborrel aanbieden om hem te bedanken voor zijn jarenlange bijdrage aan onze mooie vereniging! 

 

Verdere informatie over de invulling van de huidige taken van Jurriaan na 1 december worden later bekend gemaakt.

 

Namens het bestuur,

 

Jeroen van der Neut (voorzitter)

Gijs Bakker (HTZ Jeugd)

Steven Beekhuis (HTZ Senioren)Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]