header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

JO18-1 Herfstkampioen en bereikt Super A

Nieuws afbeelding 12-10-2022

Afgelopen zaterdag moest het gebeuren: Shinty JO18-1 moest met grote cijfers winnen van Schaerweijde. Alleen dan én als concurrent AthenA niet te fors zou winnen van Soest, dan zou de Super A voor Shinty in het verschiet liggen. 


Het lukte de jongens om die grote cijfers op het scorebord te zetten en won met maar liefst 1-6 bij Schaerweijde. Vervolgens was de spanning om te snijden, aangezien de wedstrijd van AthenA pas 15 minuten later afgelopen zou zijn. Na vele telefoontjes naar het clubhuis van Soest bleek uiteindelijk dat AthenA had gewonnen: 1-3. 


Door deze uitslagen kwamen Shinty en AthenA op evenveel punten én een exact gelijk doelsaldo uit. In dat geval tellen het aantal doelpunten vóór. Met 19 doelpunten voor Shinty en ‘slechts’ 16 voor  AthenA, trok Shinty uiteindelijke aan het langste eind!


Hierdoor komt Shinty JO18-1 na de herfst uit in de Super A! Dat zal na de herfstvakantie een hoop leuke en mooie wedstrijden opleveren. Gefeliciteerd Jongens, met deze supergave prestatie!

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]