header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Wisseling van de wacht in de Jeugd Commissie

Nieuws afbeelding 18-10-2022
Afgelopen maandagavond heeft de voltallige Jeugd Commissie met veel trots en dank afscheid genomen van enkele bevlogen Lijncoördinatoren! Wat een fantastische groep enthousiaste liefhebbers van het spelletje en het verenigingsleven zijn dit toch!

Nadat Annemijn Prakken (ex-Lijnco E8), Marcel van Heeren (ex-Lijnco A) en Yvette Estourgie (ex-Lijnco E6) al in het zonnetje zijn gezet door ons Bestuur op de ALV van voor de zomer, heeft de Jeugdcommissie zelf met stijl tijdens een etentje in "Het Wapen” de lijnco’s nogmaals uitgezwaaid.

Ook Mannus d’Ancona wordt opgevolgd bij de Funkey’s omdat hij geen hockeyende kinderen meer op de club heeft zitten. Yvette blijft na enkele jaren inzet voor de verschillende lijnen in de Jongste Jeugd zelf spelen op de club en natuurlijk kijken naar de jeugd. Zeer trouwe clubmensen als Annemijn en Marcel hebben er elk zelfs minimaal 5 jaar opzitten als Lijncoordinator!

Zij hebben jarenlang de verantwoordelijkheid op zich genomen om ervoor te zorgen dat alle teams in hun lijn werden ingedeeld, opgestart en voorzien van coaches en managers. Om vervolgens alle jeugdhockeyzaken tijdens de seizoenen in goede banen te leiden, door hierover te informeren, te communiceren en volgens hockeybeleid te faciliteren. Door in hun eigen lijn het aanspreekpunt te zijn voor ouders, managers en technisch kader, en door bijvoorbeeld infoavonden te organiseren en mensen op de club verder te helpen, zijn zij een verbindende factor geweest en hebben zij een glansrijke rol vervuld als coördinator.

Namens ons allen, veel dank daarvoor en tot snel weer op de velden, misschien wel in een nieuwe leuke vrijwilligersrol! Inmiddels hebben we Jorien Schulkes en Marieke Overgaag mogen verwelkomen en wordt Mannus opgevolgd door Hans van Leerdam. In verschillende lijnen kunnen we trouwens nog hulp gebruiken! Lijkt het je leuk om klein of groot, projectmatig of structureel, een rol te spelen bij het organiseren van alles rondom je eigen hockeyende kinderen, meld je dan bij een van de leden van deze gezellige commissie! Heb je vragen of opmerkingen, check de website voor gegevens van de betreffende Lijnco!

Gijs Bakker
Bestuurslid HTZ Jeugd
Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Geef je gear een tweede leven!

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]