header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

1e zaaltrainingen na de herfstvakantie al van start

Nieuws afbeelding 30-10-2022
Ondanks dat we nog midden in het veldseizoen zitten, gaan na de herfstvakantie de 1e zaaltrainingen al van start. Er worden in deze periode twee zaaltrainingen gegeven aan de eerste- en tweedelijnsteams van ABCD en 1 training aan de E8- en overige CD teams. Het schema hiervoor vind je terug in de bijlage. Deze zaaltrainingen zullen hoofdzakelijk bij Hoenderdaal zijn (en een paar in Maarn).

Het reguliere zaalschema voor alle zaalteams (inclusief E6) gaat in vanaf week 48 en zal half november gecommuniceerd worden. Ook dan komt er meer informatie over de clinics in de zaal voor de F2. De F1 gaat nog niet de zaal in. De zaaltrainingen worden dan gegeven in verschillende zalen in Driebergen of in zalen in de omgeving (Maarn, Bunnik, Odijk).

Mocht een zaaltraining op dezelfde dag (en/of tijdstip) vallen als de veldtraining dan is er zaaltraining i.p.v. veldtraining. Is de zaaltraining op een andere dag (of tijdstip) dan is het aan de begeleiding van de desbetreffende teams of de zaaltraining een 3e hockeymoment is of dat het i.p.v. een veldtraining komt. Is dit laatste het geval, en er besloten wordt een veldtraining te laten vallen, dan dit graag doorgeven aan Technisch Manager, Technisch Coördinator en trainer.

Veel plezier in de zaal!

Nienke Nieuwpoort, zaalcommissie

We zoeken versterking voor de zaalcommissie, wie biedt zich aan?
Bijlage Deel op:

Zoeken

Agenda

27-4 Meivakantie jeugd

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]