header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Michiel van der Meer en Christiaan Muts aangesteld als trainer/coaches van Shinty H1

Nieuws afbeelding 17-11-2022

Per 1 november is Michiel van der Meer aangesteld als trainer/coach van Shinty H1. Deze rol zal hij samen met Christiaan Muts (assistent-trainer/coach) gaan vervullen.

Michiel van der Meer is geen onbekende bij Shinty. Hij is eerder 5 jaar lang technisch manager geweest en coach van verschillende jeugdteams. Daarvoor is hij trainer/coach geweest bij o.a. Groningen, Kampong en District Noord-Nederland. Na Shinty heeft hij zijn pad vervolgt bij HC Houten als STK (Sport Technisch Kader). Daarnaast is hij ook enkele jaren zelf speler van Shinty Heren 1 geweest. Na 28 jaar als actieve speler heeft hij zijn stick in de wilgen gehangen om verder te gaan coach. Momenteel werkt Michiel als fulltime als accountmanager, naast het coachen van heren 1.

"Het is een mooie uitdaging om heren 1 te mogen trainen/coachen. Het doorontwikkelen van spelers en het smeden van een team staat voorop. Met enthousiasme het beste uit de spelers halen, dat is mijn doel. Uiteraard is daar commitment en  beleving voor nodig, het geen waar Christiaan en ik aan gaan werken, zodat jullie na de wedstrijden weer het bekende "slaolie” lied mogen aanhoren. Graag zie ik jullie langs de lijn om Heren 1 aan te moedigen. En om de zondagen compleet te maken; kom dan ook Dames 1 aanmoedigen, die ik  de afgelopen 3 maanden heb mogen coachen samen met Clinton & Ben.”


De afgelopen 15 jaar is Christiaan in de rol van trainer/coach en Technisch Manager actief geweest bij Phoenix en Schaerweijde. Hij heeft bij beide clubs diverse topjeugd teams mogen begeleiden. "Shinty is een echte familieclub waarbij iedereen elkaar kent. Het plezier staat voorop. Ik heb gemerkt dat het team graag met elkaar sportieve prestaties wil leveren. Ik heb veel zin om samen met Michiel en de groep te werken aan deze uitdaging en ontwikkeling van H1”.


 

  Michiel van der Meer                                                                     Christiaan Muts

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]