header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Willem de Feijter benoemd tot Lid van Verdienste

Nieuws afbeelding 26-11-2022 Tijdens de ALV van woensdag 23 november is Willem de Feijter benoemd tot Lid van Verdienste. 

Hoewel Willem zelf nooit hockeyde, werd hij door zijn kinderen besmet met het hockeyvirus. Sinds 2018 was hij bestuurslid, maar na 4 jaar zwaaide Willem afgelopen ALV af, als Penningmeester. In deze periode is de financiĆ«le positie van Shinty verder verbeterd. Terwijl 3 seizoenen (deels) door corona werden beheerst, heeft Willem er voor gezorgd dat Shinty steeds in de zwarte cijfers eindigde. 

Daarnaast is Willem ook een van de drijvende krachten geweest bij de aanleg van de nieuwe veldverlichting. Nu de led-verlichting is aangelegd en de club er financieel goed voor staat, was de cirkel rond. Mede dankzij deze wapenfeiten is het meer dan terecht dat Willem benoemd is tot Lid van Verdienste. 

Door deze benoeming is Willem, op zijn 52ste, voor het eerst officieel lid van een hockeyclub! Gefeliciteerd Willem!Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]