header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

In memoriam: Jaap van Barneveld

Nieuws afbeelding 5-12-2022 Dit weekend bereikte ons het droevige bericht dat op dinsdag 29 november 2022 geheel onverwacht, Lid van verdienste, Jaap van Barneveld op 68-jarige leeftijd is overleden. 

Zijn kinderen Jeroen, Mirjam en Frank hebben jaren lang gehockeyd bij Shinty. Naast trouwe supporter was Jaap ook vele seizoenen coach van de teams van zijn kinderen. Daarnaast heeft hij zich jarenlang ingezet als lid van de Technische Commissie Jeugd en was hij lid van de Club van 100. In 2005 werd hij als dank voor al zijn inspanningen benoemd tot Lid van Verdienste. Twee weken geleden stond Jaap nog op Shinty langs de lijn om zijn kleindochter aan te moedigen.

Met het overlijden van Jaap is Shinty een bijzondere, behulpzame en trouwe supporter kwijt geraakt. Wij wensen zijn partner Mary, kinderen en kleinkinderen veel sterkte met dit grote verlies.

Het Bestuur
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]