header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de Bestuurstafel: Joris Frederix

Nieuws afbeelding 10-12-2022

Wat een sportieve successen de afgelopen week. We sloten met Shinty het veldhockeyseizoen fantastisch af:  Super A, Super B en IDC, kampioenschappen in de breedteteams en niet te vergeten de gepromoveerde veteranen. Bovenal uiteraard heel veel lol op het hockeyveld; iets om trots op te zijn. 

Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) heb ik de financiële stick van Willem overgenomen. Voor de overdracht hebben we de tijd genomen en fijn dat de kennis binnen het bestuur zo behouden kan blijven. De berichtgeving over de financiële situatie van veel sportverenigingen is momenteel zorgelijk. Als Shinty staan we er gelukkig financieel goed voor, al is het uiteraard van belang strak op de bal te zitten. We zijn dus kostenbewust, maar blijven bruisend: vrijwilligers, sponsoren en leden maken het gelukkig mogelijk om een jaar vol lustrumactiviteiten neer te zetten.

Op de financiële agenda staan voor het komende jaar uitdagende onderwerpen: heronderhandelen met onze leveranciers om de kosten op een acceptabel niveau te houden, een opgave om te investeren in de verduurzaming van onze accommodatie en de mogelijkheden onderzoeken voor vernieuwing van veld 3. Voor verduurzaming zijn er al diverse ideeën die we de komende tijd (financieel) gaan uitwerken. 

Dankzij de zaalcommissie staat er weer een mooie planning voor de komende maanden klaar. Een puzzel met de beperkte zaalruimte in de regio, maar nu genoeg zalen beschikbaar voor trainingstijd en hockeyplezier. Ik wens iedereen een feestelijke decembermaand, en een fantastische start van het zaalseizoen.

De bar is helaas even dicht, maar begin maart mogen we weer! 

Joris

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]