header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
HOZ,Hockey Organisatorische Zaken

Vacature Technisch Manager Hockeyclub DMHC Shinty

Nieuws afbeelding 17-5-2023

DMHC Shinty is de grootste sportvereniging van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug en wil als ambitieuze familiehockeyclub in 2025 de beste Opleidingsclub van Midden-Nederland zijn. Shinty ligt, met het actuele technisch beleid en opleidingsplan in de hand, goed op koers en de fundamenten van de technische organisatie staan stevig. Shinty zoekt een Technisch Manager die de club met zijn/haar coach- en hockeyervaring, trainerskwaliteiten en als het gezicht van de vereniging, de club, trainers en jeugdspelers naar het volgende niveau kan brengen op het veld. Hierbij zijn talentherkenning en -ontwikkeling en het beter maken van trainers, coaches en spelers op ieder niveau belangrijke speerpunten om het opleidings- en spelersniveau toekomstbestendig te maken. 

 

Wat ga je doen?

De Technisch Manager bij Shinty werkt zelfstandig en legt verantwoording af aan het Bestuurslid Hoofd Technische Zaken Jeugd. Je zorgt er voor dat het hockeyniveau van alle Jeugdleden gewaarborgd blijft en bouwt dit verder uit. Dit doe je door de hockey-technische zaken vorm te geven binnen de gehele organisatie; van Jongste Jeugd tot aan de doorstroming naar de Senioren en van breedtesport tot aan de selectieteams. 

 

Je ondersteunt het Bestuur bij het (door)ontwikkelen van het hockey-technisch beleid met de bijbehorende financiële verantwoording. Daarbij neem je plaats in of werk je nauw samen met relevante commissies.

 

Je communiceert met verschillende belanghebbenden zoals het Bestuur, Technisch Kader, jeugdspelers, ouders en scheidsrechters. Daarnaast onderhoud je contacten met andere verenigingen en omliggende (top)clubs, organisaties, zoals de KNHB, scholen en opleidingsinstituten. Je bent op de hoogte van de sponsorafspraken en eventuele mediacontacten, wanneer die relevant zijn voor het jeugdhockey.

 

Wie ben jij?

-         Je hebt kennis, ervaring en de KNHB opleidingen HT4 & TM4 afgerond of bent bereid deze te volgen

-         Je bent een resultaatgerichte hockeyer/trainer/coach/manager in hart en nieren

-         Je hebt ervaring als Prestatiecoach in de Landelijke Jeugdcompetities

-         Communiceren, organiseren en plannen gaan je gemakkelijk af

-         Je beschikt over stevige managementvaardigheden en bent organisatiesensitief

-         Je bent beschikbaar per 1 juli 2023 (eerder of later eventueel in overleg)

 

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij één van de mooist gelegen hockeyclubs van Nederland, midden in de bossen van Driebergen. De club is goed bereikbaar met de auto (ligt naast de A12) en het OV (Station Driebergen-Zeist is op loopafstand). Het team van Technisch Coördinatoren waar je mee gaat samen werken is ervaren, enthousiast en ambitieus. De club is volop in beweging, waardoor je een grote bijdrage kan leveren aan alle ontwikkelingen en ambities die Shinty heeft. Uiteraard bieden we een marktconform salaris en is de invulling van het aantal weken per jaar en uren per week bespreekbaar. 

 

Wil je graag een uitgebreider functieprofiel ontvangen of wil je direct solliciteren? Neem dat contact op met Gijs Bakker, Hoofd Technische Zaken Jeugd, via [email protected] of 06 - 25 20 56 66

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]