header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Meld je nu aan als Lijncoördinator!

Nieuws afbeelding 1-4-2023

Draag je onze prachtige vereniging, het jeugdhockey, het team van je kind(eren) en hun sportieve ontwikkeling ook een warm hart toe? Meld je dan nu aan als Lijncoördinator! 

Het jeugdhockey op Shinty is volop in ontwikkeling en draait als nooit tevoren! Behalve het enthousiasme en de sportiviteit van onze jeugdspelers, is dat te danken aan jullie allen! Ouders als inspirator thuis, manager, rij-, fruit-, of coachende ouder en als lid van diverse leuke commissies! Zo geldt dit ook voor de Lijncoördinatoren als lid van de Jeugdcommissie! Zij zijn per leeftijdscategorie de "spin in ’t web” op en rond de velden!

 

Om continu te blijven ontwikkelen heeft onze vereniging altijd (nieuwe) vrijwilligers nodig! De Jeugdcommissie komt dan ook graag in contact met nieuwe Lijncoördinatoren voor de allerjongste jeugd (Funkeys), de B-leeftijd (O16) en de A-leeftijd (O18). Je wordt onderdeel van een heel enthousiaste en betrokken groep Lijnco’s die het "plezierig leren hockeyen” op Shinty organiseren, waardoor onze (professionele) trainers inhoudelijk met de trainingen en (oefen)wedstrijden aan de slag gaan.


De Lijnco’s faciliteren het hockey in hun lijn, ze communiceren hierover en ze coördineren van alles wat hierbij komt kijken. Het houdt in dat zij het eerste aanspreekpunt zijn voor ouders, voor technisch kader en voor het bestuur, en de betrokkenen met elkaar verbindt. 

 

We zoeken naar liefhebbers van het spelletje, die op zaterdag regelmatig op de club te vinden zijn, die het leuk vinden om mensen met vragen verder te helpen en met elkaar te verbinden. Die enerzijds de jeugdspelers in hun lijn volgen bij hun ontwikkeling en het maken van een volgende stap (bij het indelen van teams bijvoorbeeld) en anderzijds leden van onder andere de Materiaalcommissie, de Arbitragecommissie, de TC Senioren, de Zaalcommissie, het Wedstrijdsecretariaat en het Technisch Hart met elkaar verbindt.


Daarnaast ondersteunen zij de teambegeleiders (Trainers, Coaches, Managers) bij de voorbereiding en tijdens het seizoen bij de teamprocessen. De commissie komt 1x per maand bij elkaar om met elkaar af te stemmen wat er op de Jaarkalender staat, het technisch beleid uit te voeren en procedures aan te scherpen. Daarnaast is er vaak onderling overleg in "petit comité”, drinken we af en toe een borrel en gaan we minimaal 1x per seizoen met elkaar (uit)eten.

 

Lijkt je het ook leuk om zaken te plannen, te regelen en te organiseren voor de jeugd in de Jongste Jeugd, de B en/of de A-leeftijd, en zoek je een gezellige groep waar je energie uithaalt en je enthousiasme graag komt delen, neem dan contact op met een van de Lijnco’s of mail naar [email protected]

 

Namens de Jeugdcommissie, Gijs Bakker, Bestuurslid HTZ Jeugd

 

Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Geef je gear een tweede leven!

Zoeken

Agenda

27-4 Meivakantie jeugd

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]