header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Toernooien

Zondag 28 mei: Familie Toernooi 2023 - Het Foute Familie Festival

Nieuws afbeelding 21-5-2023
DE INSCHRIJVING SLUIT MAANDAG 22 MEI!!!!


Hockeyclub Shinty, gesitueerd in de lommerrijke omgeving van de Heuvelrug. Normaliter bevolkt door de fine fleur van de Nederlandsche samenleving. 

Echter op 28 mei zal het dienen als decor voor het Foute Familie Festival! Beter bekend als het jaarlijkse familietoernooi! Kom als de hockeyende versie van alle foute helden en heldinnen van weleer en allicht komen jullie te boek te staan als de meest foute familie van Shinty! Buiten deze fel begeerde eretitel zijn er nog veel meer mooie prijzen te verdelen.  Schrijf je nu direct in! 


Wie kan meedoen? 

Iedereen! Wel of geen ervaring, oud, jong, van mini tot veteraan, het maakt niet uit. Voorwaarde is dat het merendeel van jouw team lid is van Shinty of op een of andere manier betrokken is bij de club. Tevens bestaat jouw team uit minimum 8 en maximaal 12 leden, zowel spelende als niet-spelende teamgenoten. 

We spelen 8 tegen 8 en je mag onbeperkt wisselen. Heb je te weinig familieleden? Geen nood, vorm dan samen met één of meerdere gezinnen een team. Combineer gerust met teamgenootjes, buren, familie en vrienden. We proberen bij de poule-indeling rekening te houden met de verschillende leeftijdscategorieën. 

Wat is een Familieteam? 

Eén of meerdere families (en/of vrienden) die een duidelijke binding hebben met Shinty. Dit kan betekenen dat kinderen en/of de ouders lid zijn van Shinty en/of op een andere manier betrokken zijn bij de club. De leeftijdsopbouw binnen het team is een mix van jong en oud. Hockeyervaring is geen must! Het uitgangspunt in deze poule van familieteams is sportiviteit en gezelligheid. De spelregels zullen hierop worden afgestemd. Nogmaals gezelligheid en sportiviteit hebben prioriteit boven winnen! 

Wat is een Prestatieteam? 

Vind je het leuk om tijdens het Familietoernooi wat competitiever te hockeyen, schrijf je dan in als prestatieteam. Om voor deze poule in aanmerking te komen moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen. 

Zo moet het team voor meer dan de helft uit Shinty-leden bestaan en is enige hockey-ervaring wenselijk (dit ter beoordeling van de teams zelf). Daarnaast geldt de regel dat je minimaal in een C-team moet spelen om te kunnen meedoen. Misschien overbodig, maar ook voor de poule van prestatieteams staan sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel. Het blijft tenslotte een familietoernooi! 

Wat kost het? 

De kosten bedragen € 225,- per team bestaande uit 10 personen. Ben je met meer (zowel spelende als niet-spelende teamgenoten) dan betaal je € 22,50 per persoon extra. Kinderen tot en met 5 jaar zijn gratis. Vanaf 6 jaar maak je dus ook onderdeel uit van een team. Het bedrag is inclusief verzorgde lunch en diner, plus wat extra verrassingen. 

Hoe schrijf je je in? 

Inschrijven is erg eenvoudig. Vanaf nu is de onderstaande link actief: 

Je kan jouw team tot en met maandag 22 mei a.s.  aanmelden. Aanmelden en betalen (iDEAL) kan eenvoudig via de Shinty app en website. Hiervoor heb je je Shinty lidnummer en wachtwoord nodig. Ben je dit vergeten? Stuur dan een e-mail naar: [email protected]  
De eerste 20 teams die zich hebben ingeschreven én hebben betaald zijn zeker van plaatsing voor het toernooi. Dit zijn de eerste 10 familieteams en de eerste 10 prestatieteams. 

Betalen via Shinty app 

- Ga rechtsonder naar 'Meer...’ -> kies ‘Evenementen’ 
- Meld je aan voor het evenement 'Familietoernooi – Het Foute Familie Festival’ 
- Geef bij 'Introducees' eventueel het aantal extra deelnemers aan (bij meer dan 10 deelnemers) 
- Vul bij ‘Opmerkingen’ de naam van jouw team in 
- Betaal via iDEAL 

Betalen via Shinty website 

- Log in op de website met je lidnummer en wachtwoord (rechts bovenaan de website Inloggen) 
- Ga in het menu bovenin naar ‘Club’ en kies dan voor ‘Evenementen' 
- Meld je aan voor het evenement 'Familietoernooi – Het Foute Familie Festival’ 
- Geef bij 'Introducees' eventueel het aantal extra deelnemers aan (bij meer dan 10 deelnemers) 
- Vul bij ‘Opmerkingen’ de naam van jouw team in 
- Betaal via iDEAL 

Let op: jouw aanmelding is pas definitief als de betaling is ontvangen! 
 
Locatie & tijd 

Natuurlijk op DMHC Shinty 
Vanaf 8.45 uur kunnen teams zich melden bij de informatietafel. Om 9.30 uur beginnen de wedstrijden. 
Wij hebben er veel zin in en zien jullie graag op 28 mei! 

Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Spelregels Veldhockey & Zaalhockey

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]