header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Familietoernooi vernoemd naar Teun Bleijenberg

Nieuws afbeelding 28-5-2023 Bij de opening van het Familietoernooi is vanochtend de naam officieel omgedoopt naar het 'Teun Bleijenberg Familietoernooi'. Teun viert dit jaar zijn 60-jarig lidmaatschap bij Shinty, slechts enkele maanden korter dan de club bestaat. Voor het Bestuur een mooi moment om hem eens extra in het zonnetje te zetten!


Na een korte toespraak van voorzitter Jeroenvan der Neut, onthulde Teun een spandoek, waarop groot de nieuwe naam prijkt: het 'Teun Bleijenberg Familietoernooi'. Vervolgens nam Teun, gekleed in het spelerstenue van 50 jaar geleden inclusief schoenen en stick, nog even het woord om wat te vertellen over de geschiedenis van Shinty.
Teun heeft zo'n 40 jaar actief gespeeld bij Shinty. Daarnaast heeft hij vele vrijwillersfuncties bekleed binnen de club. Zo is hij onder andere coach en trainers geweest, was hij wedstrijdsecretaris, zat hij in de Lustrum Commissie bij het 25 jarig bestaan en is hij momenteel de voorzitter van de Tuchtcommissie. Ook is Teun één van de tien personen die zich 'Erelid' van Shinty mag noemen.
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]