header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd

Slotdag Jongste Jeugd zaterdag 17 juni

15-6-2023

Aanstaande zaterdag is de slotdag voor de jongste jeugd. Hieronder alle info voor de deelnemers die zich hier voor opgegeven hebben.


Tijden:

De Slotdag start om 10.00u, de inloop is vanaf 9.30 uur. Bij aankomst op DMHC Shinty kan de coach zich melden bij de wedstrijdtafel. Daar ontvangen jullie een envelop met bonnen voor koffie/thee, lunch en iets lekkers voor de spelers + 1 coach + 1 spelbegeleider. Het programma zal rond 14.00u eindigen.


Wedstrijden:

Gedurende de dag zullen de wedstrijden plaatsvinden op veld 1 t/m 3 (wedstrijdschema volgt later). Elk team speelt een aantal wedstrijden binnen een poule

Door middel van een centraal start- en eindsignaal zullen de wedstrijden op alle velden starten en eindigen. Elk team levert 1 spelbegeleider (scheidsrechter) per wedstrijd.

Tijdens de wedstrijden dienen de teams en spelbegeleiders (scheidsrechters) de KNHB spelregels te volgen. Tijdens deze dag zullen teams een poulefase spelen en zullen er nog leuke andere activiteiten te doen zijn. Aan het einde van de dag zullen alle teams een leuk aandenken meekrijgen.

Gedurende de dag is er EHBO aanwezig op het terrein. Graag melden bij de wedstrijdtafel indien nodig.


Lunch en Bar:

Tussen 12.00u en 13.00u kunnen alle teams met hun bonnen de lunch ophalen bij de wedstrijdtafel. 
Gedurende de dag zal de bar op DMHC Shinty open zijn voor drinken, kleine versnaperingen en broodjes/tosti's etc.


Adresgegevens DMHC Shinty:

Hoofdstraat 21
Driebergen

Het parkeerterrein kunt u bereiken door het pad te volgen vanaf de Hoofdstraat. Helaas hebben we beperkte beschikbaarheid qua parkeerplekken. Kom zoveel mogelijk met elkaar in één auto. 

We verheugen ons op een sportieve feestelijke Slotdag voor onze Jongste Jeugd en kijken er naar uit jullie allemaal te verwelkomen op 17 juni!Groet,

TC Jongste Jeugd
DMHC Shinty
[email protected]

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]