header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Christian Cavallet Technisch Manager Tophockey

Nieuws afbeelding 25-6-2023 Shinty heeft Christian Cavallet aangesteld als Technisch Manager Tophockey. In deze nieuwe functie zal Christian bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het tophockey van de jeugd bij Shinty. 

De rol van Christian heeft als doel om de selectieteams (1e en 2e teams meisjes en jongens) verder te ontwikkelen. Zijn focus zal liggen op de ontwikkeling van trainers en coaches. In samenwerking met de trainers en coaches gaat hij onze jeugdspelers verder ontwikkelen op hockey technisch gebied door middel van specialisten trainingen, maar ook op tactisch en mentaal gebied. 

Wij zijn zeer verheugd dat Christian ons technisch hart komt versterken. Christian heeft een indrukwekkend hockey CV achter zijn naam staan. Hij speelde 189 veld- en zaal interlands met het Zwitsers nationale hockeyteam, was jarenlang actief als speler in de Hoofdklasse en werd hierin zelfs Nederlands kampioen met HC Den Bosch. Na zijn actieve carrière richtte hij zich op het coachen van top-jeugd en senioren teams die actief zijn op het hoogste niveau in Nederland. Hij heeft hierin inmiddels een kleine vijfentwintig jaar ervaring en bij diverse grote clubs deel uit gemaakt van het Technische Kader. 

Christian completeert de nieuwe structuur van het Technisch Hart van Shinty  bestaande uit Maaike Hendriks, Wendela van Kesteren, Anouk van der Linden en Cees Chevalier voor het seizoen 2023 - 2024. Waar Christian de verticale focus over de lijnen O12 – O18 heeft, hebben zijn collega’s per leeftijdslijn (O12, O14, O16, O18) de horizontale focus. Dat houdt in dat in totaliteit, naast de tophockey focus, meer aandacht voor de breedteteams komt om ook hier trainers, coaches en spelers te ondersteunen en verdere ontwikkeling te bieden. 

We wensen Christian veel succes en plezier toe in zijn nieuwe rol bij Shinty!  We zijn trots dat we voor komend seizoen een sterk en zeer ervaren Technisch Hart hebben kunnen samenstellen dat in staat wordt geacht de betrokkenheid en het plezier in de Hockeysport, op alle niveaus, op een duurzame manier binnen Shinty te realiseren.
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]