header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Even voorstellen: Bastiaan Haks

Nieuws afbeelding 28-8-2023

Beste leden van Shinty, ouders van jeugdleden van Shinty,

Hockey is al veertig jaar een belangrijk onderdeel van mijn leven, waarbij ik na clubs als HGC, Groningse Studs, GCHC en HCKZ nu tien jaar speel op Shinty in de veteranen. In het hockey komen teamspel, sport, competitiviteit en gezelligheid samen - allemaal elementen waar ik persoonlijk veel waarde aan hecht.

Ook de rest van het gezin is heel actief op het hockeyveld. Ik woon samen met Annemiek en zowel haar kids (Lobke in MO12-4 en Vester in JO10-2) als mijn kids (Amber in MO16-3, Tamar in MO14-1 en Thijmen in JO12-3) spelen al vanaf de jongste jeugd in het Shinty tenue.

Zoals bij bijna iedere sportvereniging, kan Shinty alleen bestaan en doorontwikkelen door de vrijwillige inzet van haar leden en de ouders van jeugdleden. Daarom wil ook ik graag helpen en lijkt het mij geweldig om in de rol van voorzitter een verdere bijdrage te leveren aan onze club. Graag wil ik Shinty een vereniging laten zijn waar al onze leden, van senioren tot junioren, van eerste lijn tot breedte teams en van Trim tot G-hockey, zich kunnen ontwikkelen, samen kunnen presteren en bovenal met elkaar heel veel plezier uit het hockey kunnen halen.

Samen met jullie hoop ik in de komende jaren de aantrekkingskracht van Shinty als gezellige familie hockeyclub met gezonde ambitie te kunnen vergroten. Shinty is zo voor alle leden en ouders van jeugdleden een warme plek om samen te komen en hockey te beleven.

De komende maanden draai ik al mee met het bestuur om, behoudens goedkeuring van de ALV, in november het stokje van Jeroen over te gaan nemen.

Ik kijk ernaar uit jullie allemaal vaak op en rond de velden van Shinty te zien.

Warme groet,

Bastiaan

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]