header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Trainingsschema Zaal week 44-48 en info zaalseizoen (vanaf O7)

Nieuws afbeelding 23-10-2023

Week 44-48

Op dit moment zitten we nog midden in het veldseizoen, maar de zaaltrainingen komen eraan! In november (week 44-48) kunnen alle teams vanaf O10 al een keer trainen in Hoenderdaal. We zijn er als Technisch Hart en zaalcommissie superblij mee dat dit gelukt is en dat dit jaar iedereen in november al een keer de zaal in kan. 

Dit jaar is er in deze voorperiode geen aparte keeperstraining ingepland. Keepers trainen mee met hun teams. De keepers krijgen (via whatsapp) informatie over wanneer de extra zaalspullen (hoezen en bandjes) opgehaald kunnen worden. Deze zijn essentieel voor de trainingen.

Het schema is te vinden in de bijlage. Daarnaast zal het wellicht opvallen dat er soms vroeg getraind wordt. We zijn ons ervan bewust dat dit soms lastig zal zijn i.v.m. school en we hopen dat er dan gezocht wordt naar creatieve oplossingen om toch (deels) te kunnen komen.

Mocht een zaaltraining op dezelfde dag (en/of tijdstip) vallen als de veldtraining dan is er zaaltraining i.p.v. veldtraining. Is de zaaltraining op een andere dag (of tijdstip) dan is het aan de begeleiding van de desbetreffende teams of de zaaltraining een 3e hockeymoment is of dat het i.p.v. een veldtraining komt. Is dit laatste het geval, en er besloten wordt een veldtraining te laten vallen, dan dit graag doorgeven aan het Technisch Hart en trainer.

Regulier schema

Het reguliere zaalschema voor alle zaalteams (inclusief O8 en O9) gaat in vanaf week 49 en zal uiterlijk half november (maar hopelijk eerder) gecommuniceerd worden. Dit jaar gaat de O8 voor het eerst ook in het weekend wedstrijden spelen. Daarnaast is besloten om als pilot meer wedstrijd teams te creƫren in de breedte MO12 en JO12. Zo kunnen meer spelers meer speelminuten maken.

De zaaltrainingen worden gegeven in verschillende zalen in Driebergen en omgeving (Zeist, Doorn, Maarn, Bunnik, Odijk). De zaaltrainingen zijn in ieder geval tot en met week 5. Of je team nog in week 6 traint hangt af van het speelschema en van jullie resultaten en zal in week 4 helder worden.

O7

Voor de O7 zijn er in januari en februari clinics op zaterdagochtend. Ook hierover volgt later dit jaar meer informatie.

Meer info?!

Tot slot: er zal ook een vernieuwde zaalhockeygids verschijnen waarin alles wordt uitgelegd over het zaalseizoen. Deze komt ook in november beschikbaar.

Veel plezier in de zaal!


Groet,

Het Technisch Hart en Carlijn en Nienke (zaalcommissie)

Bijlage Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]