header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Even voorstellen: Anne-Margriet Smith

Nieuws afbeelding 25-10-2023 Beste leden van Shinty, ouders van jeugdleden van Shinty: hallo Shinty-familie!

Mijn naam is Anne-Margriet. Sinds 2016 noemen mijn man Albert, onze kinderen – Sebastiaan (JO12), Julius (JO9), en Josephine (MO7) – en ik Driebergen ons thuis. 

Hoewel sommigen geboren lijken te zijn met een hockeystick in de hand, werd ik 'pas' op mijn 14e in Groningen besmet met het - wat later bleek erfelijk - hockeyvirus. 

🏑 Elke maandagavond: Verdedig ik de rechterflank van ons Trimteam (met wisselend succes overigens).

 📣 Buiten het veld: Ben ik die ietwat fanatieke ouder, teammanager én freelance copywriter. 

Met jarenlange ervaring in zowel de corporate wereld als het freelancen in tech en finance, ben ik erop gebrand om complexiteit te vertalen naar heldere taal. In een wereld waar een tweet als een epos aanvoelt, zeg ik: "Weg met wolligheid!"

Shinty is voor mij veel meer dan sport alleen. We zijn één grote, (h)eerlijke hockeyfamilie. De lachbuien na de training, het gejoel bij clubactiviteiten en dat ‘aww’- moment bij een eerste doelpunt van een kleintje: dàt is wat telt. 
Iedereen draagt een steentje bij aan onze unieke clubcultuur, of je nu schittert op het veld, juicht langs de zijlijn of in het geheim de beste sinaasappels snijdt voor in de rust. 

Als je 't mij vraagt, is communicatie echt het kloppend hart daarbij. Op een club als de onze is dat ook gewoon game-changing. Want duidelijkheid is goud waard! 

Als (toekomstig) Hoofd Communicatie en Secretaris wil ik bijdragen aan een Shinty waarop we allemaal trots zijn: open, verbonden en communicatief sterk. 
Iedereen die deel uitmaakt van de Shinty-community verdient het om zich thuis en gewaardeerd te voelen. Samen groeien we en vieren we successen. 
Zonder deze verbondenheid en communicatie zijn we simpelweg een groep mensen die toevallig hockeysticks vasthouden, toch? 

Heb je ideeën of suggesties of  die kunnen bijdragen aan een nog sterkere Shinty-community? Zoek me op of deel je gedachten met me. 

Ik kijk er naar uit om samen met jullie te werken aan een open, verbonden en communicatief sterke club.

Tot ziens op of naast het veld! 
Warme groet, 
Anne-Margriet
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]