header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Evenementen

Super Sunday & Thé Dansant: Zondag 19 November – Full Moon Party

Nieuws afbeelding 8-11-2023

Dames en Heren!

Zet zondag 19 november alvast in jullie agenda, want we hebben een spetterend evenement voor jullie in petto! Trek je meest kleurrijke en flitsende outfit aan, want we gaan de donkere wintermaanden inluiden met een schitterend lichtpuntje: de Full Moon Party! 💫

Om 10:45 uur trappen de van Heren 30-1 de dag af met een enerverende wedstrijd. Om 12:45 speelt Dames 1 een leuke pot tegen Zeewolde. Ook komen de Dames 30-2 (11:00) en Jong Dames 1 (14:00 uur) in actie! We zullen de wedstrijddag afsluiten met een spannende pot van Heren 1 tegen Nieuwegein. Als kers op de taart eindigt de dag uiteraard met een knallend feestje!

De bar opent vroeg, en vanaf het laatste fluitsignaal van de wedstrijd van Heren 1 neemt onze DJ het roer over en draait hij de meest dansbare deuntjes! 🪩 Naast het spelen en aanschouwen van potten hockey, zullen er ook verschillende partygames gespeeld worden, dus maak je borst maar vast nat! En als je trek hebt, kun je bij de bar smullen van overheerlijke frietschalen.

Dus haal die dansschoenen uit de kast, nodig je vrienden en familie gezellig uit, en kom met ons genieten van deze Shinty Super Sunday! We kijken ernaar uit om er samen een mooie dag van te maken, komt dat zien en tot dan!

 
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]