header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
TC, Hockey Technische Commissie

Even voorstellen: Anton van Gerwen

Nieuws afbeelding 13-11-2023
Beste hockeyers en ouders van Shinty,

Recentelijk ben ik deel gaan uitmaken van het trainersgilde van Shinty.  Mijn reis in de hockeywereld begon net als vele van mijn collega-trainers, gedreven door een dochter met een passie voor de sport. Van toeschouwer langs de zijlijn tot coach en trainer, mijn betrokkenheid groeide gestaag.

Inmiddels telt mijn ervaring in het trainen en coachen zo'n tien jaar en mijn enthousiasme blijft groeien. Ik ben begonnen bij mijn eigen club, Haaskamp in Amerongen, en heb in de loop der jaren bij diverse clubs in de regio mijn expertise als trainer en coach ingezet, variĆ«rend in niveaus en leeftijdsgroepen.
Binnen Shinty neem ik de rol van trainer/coach van de JO18-2 op me, verzorg ik nog enkele andere trainingen, en begeleid ik jonge trainers in hun ontwikkeling.

Thuis, in Amerongen, zijn mijn twee dochters uitgevlogen, maar de jongste zet de familietraditie voort als hockeytrainer in Utrecht. Als zelfstandig ondernemer organiseer ik congressen en masterclasses, vooral gericht op wielrennen, wat naast hockey een andere passie van mij is; een bergpas beklimmen met de racefiets.

Ik streef ernaar mijn passie en enthousiasme over te brengen op de teams bij Shinty. Ik ben ervan overtuigd dat een goede sfeer en teamgeest cruciaal zijn voor prestaties. Dat zal dan ook het fundament van mijn aanpak zijn.

Tot ziens op en naast de velden!
Anton

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]