header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Shinty is op zoek naar een nieuw Bestuurslid Accommodatie

Nieuws afbeelding 9-2-2024

Na drie waardevolle jaren van enthousiaste inzet neemt Erik afscheid van zijn rol als Bestuurslid Accommodatie. Onder zijn begeleiding hebben we mooie verbeteringen gezien in onze faciliteiten, wat Shinty een nog mooiere plek heeft gemaakt om te hockeyen en samen te komen. Zijn toewijding aan kwaliteit en gemeenschap heeft de standaard gezet voor wat we bij Shinty verwachten.


Met Erik's vertrek zoeken we nu een gedreven lid om deze mooie en essentiële functie over te nemen. Heb jij een visie op hoe onze clubfaciliteiten kunnen bijdragen aan het welzijn van onze leden en ben je klaar om deze visie werkelijkheid te maken? Dan is dit jouw kans.Bestuurslid Accommodatie bij Shinty – Bouw mee aan ons tweede thuis!


Shinty is op zoek naar een nieuw Bestuurslid Accommodatie.


Bij onze gezellige gezinshockeyvereniging Shinty draait alles om het creëren van een plek waar leden en hun families graag tijd doorbrengen. Een plek waar sportieve prestaties op topvelden worden gevierd en waar iedereen zich welkom voelt tijdens de gezellige derde helft in ons clubhuis. Als ons nieuwe Bestuurslid Accommodatie speel je een centrale rol in het onderhouden en verder ontwikkelen van deze fijne omgeving.


Wat ga je doen?

●   Je maakt deel uit van ons 7-koppige bestuur, waar jouw inzichten en acties direct bijdragen aan de toekomst van DMHC Shinty.

●   Je neemt het voortouw in de portefeuille Accommodatie, met projecten die variëren van het vervangen van de velden tot het opfrissen van ons clubhuis.

●   Samenwerken met de Accommodatie Commissie om een langetermijnplan voor onze fysieke ruimte te ontwikkelen en te realiseren.

●   Je wordt het eerste aanspreekpunt voor externe partners en de gemeente, een sleutelrol in het vormgeven van onze toekomst.


De inzet

Verwacht wordt dat je ongeveer 4-6 uur per week actief bijdraagt, met daarnaast:

●   Bestuursvergaderingen: Ongeveer 10 keer per jaar gaan we samen dieper in op de plannen en checken we hoe alles loopt.

●   Algemene Ledenvergaderingen: Twee keer per jaar, een mooie kans om iedereen te zien en samen de koers van Shinty te bepalen.

●   Extra overleggen: Af en toe komen we samen voor speciale projecten of evenementen die net dat beetje extra aandacht nodig hebben om Shinty te laten stralen.


Wie zoeken wij?

We zoeken iemand met een warm hart voor hockey en Shinty, iemand die geniet van het organiseren en mensen samenbrengen. Een teamspeler die van aanpakken weet en proactief bijdraagt aan onze clubcultuur.


Zin om deze leuke uitdaging aan te gaan?

Als je jezelf ziet in deze belangrijke en belonende rol voor ten minste drie jaar, laat het ons weten! Neem contact op met Bastiaan Haks via [email protected] of bel 06-11047354. Voor meer inzichten in de functie staat Erik Kuiper je graag te woord via [email protected].Sluit je aan bij ons bestuur en help ons de plek te creëren waar iedereen bij wil horen; zowel op als naast het veld. Bij Shinty bouwen we samen aan onze familieclub.Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]