header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Shinty is op zoek naar een nieuw Bestuurslid Clubbeleving & Evenementen

Nieuws afbeelding 9-2-2024

Na drie inspirerende jaren vol toewijding en creativiteit, zwaait Arendi af als Bestuurslid Clubbeleving & Evenementen. Ze heeft Shinty verrijkt met mooie evenementen zoals het lustrum en het familietoernooi, waardoor onze clubdagen onvergetelijk werden. Arendi's inzet om jong & oud bij Shinty te betrekken heeft een blijvende indruk achtergelaten.

 

Met Arendi's afscheid breiden we de rol uit naar Clubbeleving & Evenementen. Zoek jij naar een kans om onze weekenden, met nadruk op zondagen, onvergetelijk te maken? Ben jij die enthousiasteling die energie krijgt van het samenbrengen van onze Shinty-familie en het creëren van een warme clubatmosfeer, dan zijn wij op zoek naar jou!

 

 

Bestuurslid Clubbeleving & Evenementen – Creëer onvergetelijke momenten bij Shinty!

 

Shinty is op zoek naar een nieuw Bestuurslid Clubbeleving & Evenementen

 

Bij Shinty, onze gezinshockeyvereniging, streven we ernaar om een omgeving te creëren waar sportiviteit, gezelligheid, en levendigheid centraal staan. Evenementen zien we als het perfecte middel om dit doel te bereiken. We zoeken iemand met de drive en creativiteit om elke zondag te transformeren, waardoor deze net zo bruisend wordt als de zaterdag. Of onze seniorenteams nu thuis spelen of niet, jij maakt van elke zondag een Super Sunday waar iedereen van Shinty bij wil zijn. Jouw uitdaging is om met jouw visie en evenementen zoals toernooien, live bands of familiedagen, Shinty om te toveren tot een bruisende plek waar iedere generatie zich elk weekend thuis voelt. Als Bestuurslid Clubbeleving & Evenementen ben jij de architect achter deze onvergetelijke zondagen, de sleutel tot een weekend waarin de hele Shinty-gemeenschap samenkomt en geniet.

 

 

Wat ga je doen?

●  Je maakt deel uit van ons 7-koppige bestuur draag je bij aan de toekomst van DMHC Shinty met jouw inzichten en acties.

●  Je leidt de portefeuille Clubbeleving & Evenementen, waarbij je evenementen niet alleen ziet als activiteiten, maar als strategische instrumenten om onze missie van een hechte clubgemeenschap te verwezenlijken.

●   Het plannen van de evenementenkalender is in jouw handen, waarbij elk evenement zorgvuldig wordt gekozen om onze clubbeleving te versterken.

●  Jij inspireert en mobiliseert je vrijwilligers en werkt samen met diverse commissies om evenementen te organiseren die iedereen bij Shinty samenbrengen.

 


De inzet

Verwacht wordt dat je ongeveer 4-6 uur per week actief bijdraagt, met daarnaast:

 

●  Bestuursvergaderingen: Ongeveer 10 keer per jaar gaan we samen dieper in op de plannen en checken we hoe alles loopt.

●  Algemene Ledenvergaderingen: Twee keer per jaar, een mooie kans om iedereen te zien en samen de koers van Shinty te bepalen.

●  Extra overleggen: Af en toe komen we samen voor speciale projecten of evenementen die net dat beetje extra aandacht nodig hebben om Shinty te laten stralen.

 


Wie zoeken we?

●   We zoeken iemand met een liefde voor de hockeysport en Shinty, waarbij directe ervaring in hockey welkom is maar zeker geen vereiste.

●   Je hebt een natuurlijke affiniteit met het plannen en uitvoeren van evenementen en ziet deze als een manier om onze clubcultuur te bevorderen en onze leden dichter bij elkaar te brengen.

●   Jouw enthousiasme is aanstekelijk; je weet hoe je anderen kunt motiveren en betrekken bij het samen vieren van onze club.

●   Je bent een onmisbare schakel in ons team, vol energie en altijd klaar om in actie te komen. Jouw inzet en enthousiasme zetten onze evenementen om in onvergetelijke momenten die onze Shinty-gemeenschap dichter bij elkaar brengen.

 


Zin om deze leuke uitdaging aan te gaan?

Als je enthousiast bent geworden en je jezelf ziet bijdragen aan onze club in deze waardevolle rol voor minimaal drie jaar, horen we graag van je. Neem contact op met Bastiaan Haks via [email protected] of bel 06-11047354. Voor meer inhoudelijke informatie over de rol kun je Arendi Speetjens bereiken op [email protected].


 

Kom bij ons bestuur en help mee aan het bouwen van een nog sterkere Shinty-gemeenschap.

 

 

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]