header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Geef je gear een tweede leven!

Nieuws afbeelding 27-2-2024
Zit je thuis ook met bergen te kleine hockeysticks en scheenbeschermers die meer stof vangen dan ballen? 

Wij hebben dé oplossing en daarom roepen wij alle ouders én onze senioren op om deze schatten uit de kast te toveren en ze naar de club te brengen. 

We organiseren een 'Geef je gear een tweede leven' actie.

Door je gebruikte, maar nog bruikbare hockey-uitrusting te doneren, help je niet alleen ruimte te maken in je huis, maar geef je ook aanstormend talent de kans om te stralen op het hockeyveld. Win - win! 😉

Waarom? 
Omdat wij geloven we dat iedereen de kans moet krijgen om te schitteren op het veld, zonder dat de uitrusting een drempel vormt. 

Deze gedoneerde spullen worden uitgeleend aan onze enthousiaste Funkey'ers die staan te trappelen om te beginnen, maar nog niet de juiste uitrusting hebben. 
Ook voor de vriendjes en vriendinnetjes die onze speciale 'Breng je vriend/vriendin mee' trainingen in april bijwonen, en natuurlijk voor de scholieren die meedoen aan het schoolhockeytoernooi, willen we passende uitrusting beschikbaar stellen. 🏑

Laten we samen zorgen dat niemand aan de zijlijn hoeft te staan en iedereen kan genieten van het prachtige spelletje.

NB! Bitjes zijn voor een klein prijsje aan te schaffen bij de bar.

Hoe je kunt helpen? 
We verzamelen je oude, maar nog bruikbare hockey-uitrusting in een grote ton of container naast de bar. Je kunt op elk moment dat het jou uitkomt langskomen dit inleveren. 
Jouw gear krijgt zo een tweede leven bij iemand die het heel goed kan gebruiken en tegelijkertijd creëer jij weer ruimte in je kast. 

Goed geregeld toch!?

Alvast enorm bedankt voor je steun en je bijdrage!
Deel op:

Zoeken

Agenda

27-4 Meivakantie jeugd

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]