header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
TC, Hockey Technische Commissie

Uit het Hart gegrepen

Nieuws afbeelding 28-2-2024

Uit het Hart gegrepen,

 

Graag informeren wij, het Technisch Hart en het HTZ Jeugd, onze jeugdleden en hun ouders/verzorgers over het nieuwe beleid rondom de teamindelingen.

 

De aanleiding voor de Werkwijze Teamindelingen voor de jeugd is een uitvoerige evaluatie van de procedure rondom het opstellen van de teamindelingen van afgelopen zomer. Naar aanleiding daarvan hebben het Technisch Hart (hierna: ‘TH’) en het Hoofd Technische Zaken Jeugd (hierna: ‘HTZJ’) besloten dit document op te stellen. 


We zijn daarbij van mening dat de oorspronkelijke opzet voor het beoordelen en begeleiden van spelers bij het maken van de teamindelingen, te veel ruimte laat voor interpretatie. Dit strookt niet met de intentie van het TH en het HTZJ om met een zuivere procedure tot een zo eerlijk mogelijke teamindeling te komen. 


Met ingang van het huidige seizoen, seizoen 2023-2024, maakt het TH gebruik van een nieuwe opzet en werkwijze (o.a. Go4Hockey app) om de teamindelingen te maken.

 

Het TH en het HTZJ streven ernaar om de teamindeling, zoveel als mogelijk, naar wens van elke speler te maken. Het Technisch Hart gaat daarom een duidelijke procedure met bijbehorende criteria hanteren op basis waarvan de uiteindelijke teamindelingen op een transparante en eerlijke manier gemaakt kunnen worden. Nu duidelijk is wat de aanleiding, het doel en het belang van de nieuwe Werkwijze Teamindelingen is, nodigen we je graag uit om het document achter de inlog op de site van Shinty te lezen en tot je te nemen. 


Er zal worden ingegaan op de voorgenomen procedures met daarbij o.a. uitgangspunten en evaluatiecriteria die gelden bij het opstellen van de teamindelingen richting het seizoen 2024-2025.

 

Via deze weg danken wij Garnt van Logtestijn welke als betrokken lid, voormalig ouderbegeleider/manager en als vader heeft meegedacht en gelezen in de totstandkoming van het document ‘Werkwijze Teamindelingen - Jeugd’ van Shinty.

 

Met sportieve groet,

 

Namens het Technisch Hart en het HTZ Jeugd van Shinty, 


Cees Chevalier & Bas Wegener

 
Deel op:

Zoeken

Agenda

27-4 Meivakantie jeugd

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]