header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd

Langs de Lijn: O7

Nieuws afbeelding 26-3-2024
MO7-4

De meiden van MO7-4 mochten deze week voor de tweede keer achter elkaar tegen Phoenix. Twee keer achter elkaar de spoorweg derby dat begint te wennen. Het wordt bekend terrein. Dat merkte we direct bij de start van de wedstrijd. De meiden hadden er zin in en na een actieve gezamenlijke warming up stonden beide Shinty teams klaar en op scherp 😊. Elke week laten ze mooie dingen zien en zo ook deze week. De meiden 
krijgen echt door wat verdedigen is en dus had Phoenix het lastig bij ons te scoren. Dat was de verdienste van onze meiden. Hoe mooi is het dat we ze steeds meer zien overspelen en ze echt met elkaar op weg naar de goals gaan. En ja hoor, de doelpunten bleven niet uit. Elk doelpunt wordt gevolgd door een high five. De coaches en spelbegeleiders zijn enorm trots op de meiden. Na een mooi applaus van alle ouders sloten de meiden de wedstrijd af. De stand liet een wat vertekend beeld zien maar wie maakt zich daar druk om. De meiden hebben het hockeyend laten zien en gingen met een grote glimlach van het veld op naar de limonade. Drie keer is scheepsrecht.
JO7-1

Afgelopen zondagochtend verzamelden we bij het Wapen van Rijsenburg om naar de uitwedstrijd bij Fletiomare te rijden. Gezonde spanning werd weggezongen met Europapa uit de speakers. Eenmaal aangekomen konden de jongens starten met inspelen. Helaas konden Thomas en Taeke niet aanwezig zijn, maar met Luuk, Boudewijn, Tijn, Matheo, Rogier en invaller Tijn (JO7-2) waren we toch met z’n zessen. Het beloofde  spannende wedstrijdjes te worden, waarbij er mooie aanvallen waren, goed werd verdedigd en de jongens elkaar steeds beter weten te vinden. Uiteindelijk is er helaas nipt verloren (16-14), ondanks dat alle jongens hun goaltje hadden meegepikt. Na de welverdiende limonade konden we de terugreis aanvangen, waarbij wederom de stemming werd gemaakt door onze Nederlandse Songfestival inzending!

MO7-1

Zondag 17 maart kregen wij SCHC op bezoek. Een mix team van jongens en meisjes en een geduchte tegenstander! En ons team was niet op volle sterkte want we missen Puck vanwege een nare enkelblessure. Puck kwam ons wel aanmoedigen en we hopen dat ze er heel snel weer bij is! Annelot, Emma, Julia samen op een veld en Merel, Anniek, Isa en Roos aan de andere kant. Er werd veel gescoord door beide teams. Twee wedstrijdjes verloren, één gelijk en één gewonnen. Al met al was Stichtse dus net sterker, maar de zon was er, er was veel publiek en er was limonade achteraf. Dus al met al een mooie hockey-ochtend voor onze meiden èn voor de jongens en meiden van Stichtse. Op naar de volgende wedstrijd!Deel op:

Zoeken

Agenda

27-4 Meivakantie jeugd

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]