header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Even voorstellen: Marijn Klouwen

8-4-2024

Zoals eerder gecommuniceerd, zullen zowel Erik Kuiper (Accommodatie) als Arendi Speetjens (Evenementen) na een periode van drie jaar hun rol overdragen tijdens de ALV in juni. We zijn hen beiden enorm dankbaar voor hun inzet en toewijding aan Shinty, zowel in de spotlights als achter de schermen.


Tijdens de aankomende ALV zullen Marijn Klouwen (Clubbeleving en Evenementen) en Gijs Kakebeeke (Accommodatie) hun taken overnemen. Ik ben ontzettend blij dat zij zich hebben aangemeld om samen met ons verder te bouwen aan onze vereniging - een vereniging waar hockey, plezier, gezelligheid, samen zijn en samen doen centraal staan. Zowel Gijs als Marijn brengen de ervaring en ambitie mee om onze club voor iedereen te verbeteren. 

Hieronder stelt Marijn zich voor.Hoi allemaal, ik ben Marijn Klouwen, moeder van Jet en Cas en getrouwd met Paul. Ik kijk er erg naar uit om bestuurslid Clubbeleving en Evenementen te worden.

Acht jaar geleden zijn wij vanuit Utrecht naar Driebergen verhuisd, voor meer leefruimte en groen. Oorspronkelijk kom ik uit Zwolle, mijn ouders uit Twente. En die roots zijn belangrijk voor mij. De familie mindset, inzetten voor familie/vrienden/gemeenschap en zelf in actie komen, als je iets wilt veranderen. Mijn familie was erg actief in het lokale verenigingswerk; van gemeenteraad, schoolbestuur tot sportverenigingen. Mijn jeugd bestond ook veel uit meegaan naar wedstrijden, hangen op de sportclub of meehelpen bij de diverse toernooien. Het verenigingsleven en organiseren kreeg ik met de paplepel ingegoten en heeft er ook voor gezorgd dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Al 20 jaar werk ik als projectmanager in de marketing, communicatie en evenementen branche, waarvan de afgelopen 4 jaar bij effectgroep*. 


Waarom betrokken bij Shinty?

Jet (groep 8) en Cas (groep 5) zitten allebei met plezier op Openbare Jenaplanschool Dolfijn. Al in groep 1 merkte Jet dat ze op woensdagen maar weinig met vriendinnetjes kon spelen, omdat die naar hockey gingen. Dus haar idee; ik wil ook op hockey! We moesten toen nog een jaartje wachten, maar in de F2 kon Jet bij haar vriendinnen hockey en Shinty leren kennen. Net als als wij. Want Paul en ik zijn allebei geen hockeyers. In mijn jeugd heb ik alleen een stick vastgehouden bij schoolgym en hockey vooral leren kennen door de hockeyfeesten in Zwolle e.o.

Ondertussen heb ik me steeds meer het spelletje en de regels eigen gemaakt, bij de wedstrijden en als teammanager van Jet (nu MO12-3) en eerder ook bij Cas (vorig jaar van JO8 overgestapt naar FC Driebergen). De eerste keer fluiten bij Jet bij de F-jes vond ik trouwens best spannend, want de regels en vooral de scheidsrechter moves kende ik niet goed. Dat bleek wel toen ik floot voor ‘foot’, trots wijzend naar mijn voet en gelijk door de kleine meiden werd verbeterd. "Dat is ‘shoo-hoet’!” Dat werd toen natuurlijk even goed om mama lachen. Ik merkte daardoor wel dat op het veld de lol meegeven in het spelletje, het aanmoedigen en er simpelweg te zijn; de voornaamste rol richting je kind (en team) bij een sportvereniging. Én dat íedereen dat kan. 

Die betrokkenheid en inzet; er zijn voor je kids, bijdragen op en naast het veld, maar zeker ook bij het clubgevoel bij Shinty; dat zou ik graag vergroten. Dat het liefste en uiteraard wel samen. Want alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder. En Shinty, dat zijn wij samen! Toch? 
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]