header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Even voorstellen: Gijs Kakebeeke

9-4-2024

Zoals eerder gecommuniceerd, zullen zowel Erik Kuiper (Accommodatie) als Arendi Speetjens (Evenementen) na een periode van drie jaar hun rol overdragen tijdens de ALV in juni. We zijn hen beiden enorm dankbaar voor hun inzet en toewijding aan Shinty, zowel in de spotlights als achter de schermen.


Tijdens de aankomende ALV zullen Marijn Klouwen (Clubbeleving en Evenementen) en Gijs Kakebeeke (Accommodatie) hun taken overnemen. Ik ben ontzettend blij dat zij zich hebben aangemeld om samen met ons verder te bouwen aan onze vereniging - een vereniging waar hockey, plezier, gezelligheid, samen zijn en samen doen centraal staan. Zowel Gijs als Marijn brengen de ervaring en ambitie mee om onze club voor iedereen te verbeteren. 

Hieronder stelt Gijs zich voor.


Aankomende Juni zal ik na de goedkeuring door de ALV de rol van Hoofd Accommodatie in het bestuur gaan overnemen. Ons (club) huis, de velden en omgeving is een groot erfgoed van Shinty, en belangrijk om goed mee om te gaan. Ik kijk er enorm naar uit om hier samen met jullie - leden, ouders, familie en ook overige fans van Shinty - mijn steentje aan bij te dragen. 

Ik ben opgegroeid in Doorn. Als bezoekende club keek ik altijd jaloers naar de ‘stadse allures’ van Shinty. Mooie A-hockeyfeesten, veel publiek en prachtige velden. Nu 45 jaar later kijk ik er nog zo naar, al is er wel veel veranderd. En ik ben natuurlijk geen bezoeker meer!

Via een hockeyleven bij MHC Doorn, MHC Wageningen, BH&BC Breda en zelfs kortstondig in Zwitserland zijn we als gezin 6 jaar geleden geland op de Utrechtse Heuvelrug. Valerie, mijn vrouw hockeyt bij de Veterinnen en mijn 3 kinderen Ties (JA), Dirk (JB) en Feline (MD) zijn ook iedere zaterdag op het veld te vinden. Ondanks mijn voornemen me niet te laten verleiden door deze hollandse culturele traditie, en meer tijd te besteden aan mijn andere hobby’s (zeilen, surfen, zagen etc.), ben ik toch ook weer gaan hockeyen. Ik heb het getroffen met een leuk en waanzinnig fit vlotte-mannen-team (H30-3). Het spelletje, de onderlinge vriendschappen en de Heuvelrug zijn heel waardevol. Ik kan het iedere ouder aanbevelen! In het ‘echte’ leven ben ik "ondernemer” en werk ik vanuit onze industriële bakkerij in Harderwijk met een klein team aan die andere nostalgie ” Kokosbrood”. 

Voor de komende periode is het bestuur voornemens om Shinty een stevige nieuwe impuls gaan geven, waaronder het sfeervol en up to date houden van het clubhuis en omgeving. Hier komt nogal wat bij kijken, en als vereniging zullen we dit samen moeten doen. Ik hoop dat jullie, als het zover is, hier ook aan mee willen helpen. "Samen” is uiteindelijk gewoon leuker en beter voor de club. De komende maanden draai ik al mee en zal ik stap voor de werkzaamheden van Eric Kuiper overnemen. Mocht je je aangesproken voelen, specifieke ideeën hierover hebben en mij en daarmee de club een handje willen helpen, laat het me alsjeblieft weten! 

Tot op het veld,

 

Gijs Kakebeeke
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]