header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd

Langs de Lijn: O10

Nieuws afbeelding 23-4-2024

MO10-1

Wat een wedstrijd was dit! De tegenstander begon sterk maar was niet opgewassen tegen de Shinty power van de tweede helft! Vanuit een onmogelijke achterstand namen de meiden uiteindelijk een 4-3 overwinning mee naar Driebergen! Zou het liggen aan de extra training van gisteren?


 



MO10-2


Vandaag zijn we langs de lijn van MO10-2 

Aan het begin zagen de meiden van Soest er angstaanjagend uit met hun lengtes. 

Maar het is Shinty toch gelukt om met 8-2 van Soest te winnen. De sfeer van de meiden was ook erg goed En ze hebben mooie acties gemaakt en goed over gespeeld. Dus met afsluiting een wel verdiend ijsje!


Groetjes Emma Den Haan






 


MO10-3


De meiden van MO10-3 mochten afgelopen weekend afreizen naar Woerden.  Het beloofde een mooie dag met een nek aan nek race te worden naar het einde van de pot. De ene goal wisselde de ander af. 0-1, 1- 1, 1-2, 2-2., 4-4, 5-5, 5,7.........7-7. Een spannende pot met volle inzet van beide teams. Mooie acties waar coaches en ouders trots langs de lijn stonden. 

En na de wedstrijd..... even afblazen op de glijbaan😎





MO10-4


Op 13 april speelde Shinty M010-4 met het volledig team in Groenkan tegen Voordaan. Met prachtig weer gaan de meiden aan de slag met Suze in het midden en Juliette in het doel. 

De wedstrijd gaat gelijk op, maar de kansen nemen toe voor Voordaan. Het is zoeken voor Shinty en na 2 shoot outs die goed door Juliette zijn tegen gehouden, komt Voordaan toch op 1-0 voorsprong. 

Tot de pauze krijgt Shinty geen grip op de tegenstander en wordt het 2-0. Philippe praat de meiden moed in en er wordt gekozen voor 3 verdedigers ipv 2. Met Bo achter en Valerie in de spits ontstaat er druk vanuit achter wat wordt beloond met een geweldig combinatie en treffer van Nina. 

Met een shoot-out, uitstekend genomen door Valerie, komt Shinty op gelijke stand tot een moment van onoplettendheid: iedereen kijkt hoe een bal heel langzaam toch het doel in rolt... eindstand: 3-2 voor Voordaan. 








Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]