header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Shinty tekent contract met Hockey Academy

2-5-2009
Het bestuur van Shinty is voor de komende twee seizoenen een overeenkomst aangegaan met de Hockey Academy als opvolger voor de Hockeyschool.
 
De 'Hockey Academy' is een website die Shintytrainers (en coaches en spelers!) gaat voorzien van oefenstof. De website is ontwikkeld door voormalig tophockeyer Wouter Tazelaar en biedt structuur en kwaliteit voor jeugdtrainers. Meer dan 400 oefeningen en 45 technieken worden gestructureerd (per week) aangeboden per leeftijdscategorie en uitgelegd via een animatiesysteem en verduidelijkt met 4 tot 12 video's per techniek. In totaal zijn er meer dan 600 video's beschikbaar. De testmodule van de Hockey Academy zorgt voor goede controle op en begeleiding van de trainers. De noodzakelijke begeleiding op het veld wordt gegeven door de trainingsbegeleiders; Shintytrainers en begeleiders die nu ook bij de Hockeyschool betrokken zijn. Deze groep wordt uitgebreid tot ongeveer 6 personen. Het bestuur is van mening dat de jeugdopleiding op Shinty hiermee goed en van binnenuit wordt vormgegeven.
In de eerstvolgende Scoop  is te lezen wanneer de aftrap wordt gedaan door de Hockey Academy. Zonder Hockeyschool wordt het anders, maar ook leuk en goed! Lees alvast meer op: www.hockey-academy.nl.
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]