header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Geef je nu op voor het grote Shinty Familietoernooi

28-5-2009
Op 7 juni aanstaande vindt het 3e Shinty Familietoernooi plaats, onder de noemer 'we gaan het clubhuis opknappen'. Geef je familieteam op vóór 1 juni bij: [email protected].
 
Wat gaan we allemaal doen?

Overdag gaan we hockeyen in gemengde teams (jong en oud, mannen en vrouwen) en ’s avonds gaan we lekker bbq-en. Ook is er die dag een loterij. Het toegangsbewijs voor het toernooi is gelijk ook een lot. De prijzen zijn spectaculair, dus meedoen is al een feestje op zich!

 
We rekenen op  veel gezellige teams. De opbrengst van deze dag wordt immers gebruikt voor een opknapbeurt van het clubhuis, waarvoor veel geld nodig is.

 

Het wordt een toernooi voor de hele Shinty Familie, waarbij het begrip familie op een moderne en creatieve manier ingevuld mag worden. Echte familieteams zijn welkom, maar je kunt ook met een aantal vrienden of buren een gelegenheidsfamilie samenstellen. Je geeft je op in 8-tallen. Er zijn poules van 5 teams. De poules worden opgedeeld in:

Ø      Teams met deelnemers van 3 jaar tot 12 jaar met maximaal vier ouders

Ø      Teams met deelnemers van 12 jaar en ouder.

 

De wedstrijden duren 25 minuten. Iedereen die een stick kan vasthouden mag meedoen; heel jong, jong, oud, ouder en alles wat daar tussenin zit. Opa’s en oma’s die willen aanmoedigen zijn natuurlijk ook van harte welkom.

 
De dag wordt afgesloten door een finale tussen de twee disciplines. Hierbij wordt voor de oudere spelers een passende handicap gezocht.

 

Vanaf 18.00 starten de bbq en de loterij. We hebben een mooie hoofdprijs voor de mensen die niet graag met beide benen op de grond staan.

 

De kosten:

Deelname aan dit evenement kost € 12,50 per volwassene en € 7,50 voor kinderen tot 14 jaar. Hiervoor krijg je:

Ø      een toernooi

Ø      een lunch

Ø      een bbq

Ø      een lot uit de loterij

Ø      een opgeknapt clubhuis

 

 

Kortom: Geef je op vóór 1 juni door de naam van je familieteam, de teamleden met hun leeftijd, je adres, en e-mail te sturen naar: [email protected]

 

Er wordt gespeeld volgens de normale regels van de hockeybond.

Via het hierboven genoemde e-mail adres kun je ook al je vragen stellen!

Bijlage Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]