header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

3 juni vrijwilligersborrel; de moeite waard!

Nieuws afbeelding 30-5-2012
Dit lustrumseizoen hebben veel vrijwilligers zich (weer) ingezet voor onze club. In een commissie, als trainer/coach, als klusser, scheidsrechter of manager, en dat is een feestje waard. Familieclub Shinty kan niet bestaan zonder toegewijde leden, ouders en vrijwilligers met een hart voor de club. Als bestuur van Shinty waarderen we dat enorm en als blijk van waardering  trakteert het bestuur  alle vrijwiligers die zondag 3 juni ’s middags aanwezig zijn op een cadeautje: een voucher t.w.v. €12,50 voor het Lustrumfotoboek, een overzicht in beeld van het hele lustrumseizoen 2011/2012. Dit prachtige full colour boek verschijnt in het najaar. Tijdens die dag is er een tafel met een aftekenlijst waar je de voucher af kunt halen. Alleen dan verkrijgbaar, we sturen niet na en reserveren ook geen vouchers. Goed reden om er gewoon gezellig bij te zijn. 

Je bent  zondag 3 juni  al vanaf 15.00 uur welkom, want om 15.30 uur wordt de traditionele lustrumwedstrijd Heren 1 – oud Heren 1 gespeeld.  Oud Heren 1 krijgt een voordeeltje, want de scheidsrechters hanteren een paar regels uit de goeie oude tijd.   We nodigen je, als vrijwilliger van Shinty, van harte uit om dit schouwspel te bewonderen en vooral je favoriete speler aan te moedigen.  Aansluitend is er muziek en tijd om bij te praten tijdens de overheerlijke barbecue die ons door het Wapen van Rijsenburg wordt aangeboden. Vrijwilligers krijgen een persoonlijke uitnodiging per mail. Maar omdat we afhankelijk blijven van een adressenbestand dat niet door iedereen up to date wordt gehouden,  roepen we bij deze vrijwilligers op om zich aan te melden: vóór 30 mei via [email protected]  o.v.v.  BBQ  vrijwilligers 3 juni. 

We zien je graag 3 juni, namens het bestuur, 
Marjolein Hoogeveen
voorzitter Shinty 

Deel op:

Zoeken

Agenda

27-4 Meivakantie jeugd

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]