header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd

Funkey bij Shinty

Nieuws afbeelding 18-9-2013
Spelen op het hockeyveld voor kinderen uit groep 2!
let op: Er zijn bij de meisjes nog 10 plekken vrij! 

Woensdag 11 september was er de eerste funkey training. 22 jongens en meisjes kwamen met een grote glimlach van veld drie. Zie ook de compilatievideo op de facebook van DMHC Shinty, klik hier!!

De kids zullen d.m.v. allerlei oefeningen en spelletjes een uur lang met plezier bewegen o.l.v. twee enthousiaste funkey-trainsters. FUN in goed leren bewegen staat centraal, ofwel is KEY. 


Op woensdagmiddag van 13:30-14:30 starten de meisjes. Van 14:45-15:45 zijn de jongens aan de beurt.Dit seizoen is er 2 keer een serie van 10 lessen; een serie van september tot en met november en na de winterstop van maart tot en met mei. Per les is er plaats voor 16 kinderen. (uw kan uw zoon/dochter ook alvast opgeven voor de tweede funkey serie (maart/mei) 


De kosten voor funkey zijn €70,-. Om hieraan mee te doen hoeft uw kind geen lid te zijn van Shinty. Uw kunt uw zoon/dochter aanmelden door een mail te sturen aan: [email protected]. Wees er snel bij! Kinderen worden geplaatst op basis van datum van binnenkomst van de aanmelding via de mail.


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]