header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Toernooien

Shinty scholentoernooi en Slotdag Jongste Jeugd

19-6-2009

Voor de jeugd bracht het naderende einde van het seizoen nog twee sportieve en leuke sportevenementen met zich mee. Op 3 juni werd door teams samengesteld uit kinderen uit de groepen 5 t/m 8 van 5 basisscholen uit Driebergen fanatiek gestreden om de eerste en twee plaatsen tijdens het Shinty Scholentoernooi. Daarnaast was er de hele middag een clinic voor de kinderen uit deze groepen die nog niet kunnen hockeyen. Door enthousiaste trainers werd hen de eerste beginselen en vaardigheden van het hockeyspel bijgebracht. Ouders genoten van het spel van hun kinderen, de zon, en de muziek die over het complex schalde.

Op 6 juni volgde de mede door de KNHB georganiseerde slotdag voor de Jongste Jeugd teams die het afgelopen seizoen aan de competitie hebben mee gedaan. Op Shinty werden 20 teams meisjes E 6 en jongens E 8 van hockeyclubs uit het district Midden Nederland ontvangen, die samen met de Shinty teams uit deze categorie een heerlijke sportieve ochtend hadden, met zowel wedstrijdjes als met vaardigheden, samengesteld met behulp van de Hockey Academy. Met het zonnetje dat volop scheen, de muziek, de vrolijke dames achter de wedtrijdtafel, de hulp van de vele vrijwilligers, en de lekkere worstenbroodjes als beloning na de sportieve activiteiten, een waardige afsluiting van een goed seizoen!

Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Spelregels Veldhockey & Zaalhockey

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]