header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

In Memoriam Elles Biemans

Nieuws afbeelding 18-10-2013

Op 24 september is ons zo dierbare teamgenootje, Elles Biemans, veel te vroeg, op 45-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker overleden. Elles speelde al meer dan tien jaar bij Shinty, als stuwende kracht in ons hechte team. Eerst in dames 10 en inmiddels Veterinnen B.  

Als 30-jarige is zij gestart met hockeyen. Gedreven en sportief als ze was had ze het spelletje snel onder de knie. Elles was een motiverende en coachende kracht binnen ons team. Solide en energiek te vinden op het middenveld. ‘Niet miepen, hockeyen’, was een van haar veelgehoorde uitspraken! Altijd was Pup, haar trouwe zwarte labrador, het liefst onaangelijnd;), langs het veld  te vinden.

Naast hockey denken we als team met een glimlach terug aan alle mooie gezamenlijke vakanties, etentjes en weekendjes weg. Elles was altijd van de partij. Aan haar heerlijk nuchtere, humorvolle kijk op het leven, altijd spiegelend, bewaren we zoveel onvergetelijke herinneringen.

Toen ze zo ziek werd, dat zij haar geliefde spelletje niet meer kon spelen, viel dit haar (en ons) erg zwaar, aan hockey beleefde zij altijd veel plezier. Juist daarom waardeerden wij het als team zo dat ze nauw betrokken bleef bij ons. 

We leven intens mee met Chris,’ haar liefde van haar leven’ zoals ze zelf zo mooi kon zeggen. Als team zullen we Elles ontzettend missen, en in haar geest zullen we de slingers blijven ophangen in het leven en er wat moois van maken!
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]