header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Corveeteam

Nieuws afbeelding 18-10-2013
Op verzoek van barbeheer heeft het bestuur besloten om corvee in te stellen voor het laatst spelende team van de middag. Elke week wordt 1 team aangewezen als corveeteam zowel op zaterdag als op zondag. We houden in de gaten dat de corveebeurten eerlijk worden verdeeld. 
 
Taken Corveeteam
De teambegeleiding van het Corveeteam voert het corvee in overleg met Anthony en Astrid uit. De volgende taken behoren tot het corvee:   
 
1. De vlaggen en eventuele pionnetjes en dergelijke worden van het veld meegenomen en in het materialenhok worden geplaatst. 
2. Lege jerrycans worden naar het clubhuis gebracht, het afval op het veld en in de dug-outs worden in de vuilnisbakken gedaan.
3. Als de afvalcontainers meer dan de helft vol zijn, deze zakken meenemen en in de stalen containers die naast de ingang van het magazijn staan deponeren.  
4. Tot slot nog even nieuwe vuilniszakken ophalen bij Astrid of Anthony en deze in de vuilnisbakken hangen. 
 
Voor een heel team is dit nog geen 10 minuten werk. En het ontlast barbeheer aanzienlijk. Zeker omdat indien het niet gebeurt Astrid of Anthony deze werkzaamheden in het donker, als iedereen weg is, alleen moeten uitvoeren.
 
Een leeg veld en dug-out
Dit verzoek is daarom tevens een oproep aan alle teams om ervoor te zorgen dat na elke wedstrijd het veld en dug-out LEEG wordt opgeleverd aan het opvolgende team. Daar kunnen de begeleiders bij de overdracht op toezien. Aan de teams die als laatste veld 2 en veld 3 gebruiken vragen we deze velden leeg op te leveren en de vlaggen mee te nemen. Daarmee wordt uiteindelijk het Corveeteam, wat uiteindelijk iedereen is, ontlast.
 
Start Corveeteam
We starten hiermee direct na de herfstvakantie. Alle teambegeleiders krijgen een e-mail hierover. Bij andere clubs is deze werkwijze gebruikelijk. Wij vertrouwen erop dat een ieder zich verantwoordelijk voelt voor een goed beheer van een schone en frisse hockeyclub!

 

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]