header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

ABN AMRO Ambassadeurs

Nieuws afbeelding 18-11-2013
In de aanloop naar het WK in juni 2014 organiseert ABN AMRO regelmatig een actie met een van hun hockeyambassadeurs. Dit team van ambassadeurs bestaat uit vijf spelers uit het Nederlands heren elftal en een uit het dames elftal. Het gaat om: Kim Lammers, Jeroen Hertzberger, Billy Bakker, Marcel Balkestein en Teun de Nooijer.

Wat houdt een actie in?
In de komende maanden kunnen we meedoen aan verschillende ambassadeursacties. Daarbij kunnen we als club of kun je als individu verschillende prijzen winnen. Denk hierbij aan een clinic of presentaties door een van de ambassadeurs of een coachbeurt voor een jeugdteam. Via de site houden we je op de hoogte van de ABN AMRO WK acties.
Ambassadeursbattle
Om de spanning naar het WK op te bouwen, houden de ambassadeurs onderling ‘battles’. Van deze battles maken ze een filmpje dat je op hun blog kunt bekijken. De meest recente battle van Jeroen Hertzberger en Billy Bakker kun je bekijken via deze link: http://jeroenhertzberger.mobynow.com/video?videoId=48769.

Blogs
Je kunt drie van de ambassadeurs ook volgen via hun blogs:
Marcel Balkestein
Kim Lammers
Jeroen Hertzberger

Leuke aanbieding voor de Sint
Speciaal voor de Rabobank Hockey World Cup 2014 is het boek 'Hockeyheld van Oranje' uitgebracht! Een spannend WK hockeyboek voor kinderen van 6 tot 11 jaar waarin ze zelf de hoofdrol spelen. Het boek kan namelijk gepersonaliseerd worden. Jouw Anne, Daan, Jonas of Sophie speelt een rol in dit unieke boek over het WK!

Het WK hockeyboek voor kinderen van 6 tot 11 jaar is een hit op de verlanglijstjes. In dit gepersonaliseerde boek speelt jouw kind de hoofdrol in een spannend hockeyverhaal. Bestel vóór 28 november het boek ‘Hockeyheld(in) van Oranje’ (v.a. €12,95) en het is nog voor pakjesavond in huis.

Kortom een uniek en betaalbare cadeautip om onder de aandacht te brengen bij je leden. Bekijk de video om te zien hoe het in zijn werk gaat. Je kunt dit filmpje ook gebruiken voor de communicatie binnen je eigen vereniging. Overige ondersteunende communicatiemiddelen vind je hier.

 


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]