header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Wim Cassée benoemd tot erelid

Nieuws afbeelding 22-11-2013
Woensdag is Wim Cassée door de algemene ledenvergadering benoemd tot erelid Shinty wegens zijn buitengewone verdiensten voor onze hockeyclub. Een bijzondere gebeurtenis want het was al meer dan tien jaar geleden dat voor de laatste keer een erelid benoemd werd.
Zeer actief
Wim Cassée: Ik stond even te shaken op mijn benen toen ik het hoorde en kon even niet meer uit mijn woorden komen." Wim Cassée is al meer dan 23 jaar lid van Shinty en heeft zich op vele terreinen voor onze club ingezet. Zo is hij van 2003 t/m 2006 voorzitter van Shinty geweest, zat hij jaren in de kascontrolecommissie, coacht(e) hij diverse jeugdteams, waaronder vorig jaar Meisjes A1 dat kampioen werd, is hij regelmatig als scheidsrechter op het veld te zien, maakt hij deel uit van de tuchtcommissie en zit hij in het bestuur van de Stichting Hockeysport Shinty. Ook voor de Utrechtse Heuvelrug zet Wim zich in op sportgebied als voorzitter van de Sportfederatie Driebergen-Rijssenburg en als vice voozitter van Heuvelrug Sportintitatief.

Een dag later is Wim wat bekomen van de schrik, en voelt hij zich enorm vereerd. "Ik heb van huis uit geleerd dat je, als je ergens bij hoort, je je ook moet inzetten voor je club. Lidmaatschap betekent dat je niet alleen consumeert, maar ook produceert. Alleen dan kunnen verenigingen functioneren. Ik hoop dat ik dit ook heb doorgegeven aan mijn kinderen."
Wij zijn Wim enorm dankbaar voor zijn betrokkenheid en inzet voor Shinty en hopen dat hij zich nog lang voor onze vereniging blijft inspannen.
Deel op:

Reacties


Hugo Kortbeek

28-11-2013 @ 18:54:53 |Wim, van harte en het is terecht dat je tot de club van ereleden behoort!

Reageer op het nieuws


Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]