header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Contributie Zaalhockey 2013-2014

22-11-2013

Tijdens de ALV van 20 november jl. is de contributie zaalhockey 2013-2014 vastgesteld. De nieuwe contributie staat hieronder vermeld. Bij het vaststellen van de nieuwe contributie is het uitgangspunt dat alle kosten worden gedekt. Hierbij is tevens rekening gehouden met een toerekening naar rato van gebruik van de trainingsfaciliteiten. De stijging van de contributie kan als volgt worden toegelicht.

 

Zoals uiteengezet in de aankondigingsbrief van 10 oktober jl, is het de zaalhockeycommissie, met veel inspanning, gelukt om gedurende het zaalhockeyseizoen een zaal te huren voor trainingen. Vorig seizoen waren er alleen balkentrainingen voor de eerste lijns en in november waren er voor alle teams een aantal trainingen in de vorm van een zaalclinic. Op verzoek van velen is dit seizoen het aantal trainingsuren (vooraf of tijdens het zaalseizoen) voor alle teams significant toegenomen (breedte teams met 48% / eerste lijns met 150%). Hierdoor zijn de kosten van de trainers en zaalhuur natuurlijk ook gestegen. Daarnaast betaalt Shinty ook een afdracht per deelnemend team aan de KNHB. Het verschil in trainingsuren tussen de eerste lijns teams en de breedte teams is dit seizoen aanzienlijk, waardoor een gemiddelde contributie niet meer te rechtvaardigen is. De nieuwe contributie is daarom zoveel mogelijk gebaseerd op de toerekenbare kosten per team.

 

Namens het bestuur bieden wij onze excuses aan voor de late communicatie over dit onderwerp.

 

Contributie

Eerste lijns € 90,00 (vorig seizoen € 65,00)

Breedte teams € 55,00 (vorig seizoen € 45,00)

Balkentraining € 10,00 (deze toeslag is alleen voor breedte teams die hiervan gebruik maken)

Senioren € 55

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]