header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
TC, Hockey Technische Commissie

Nieuw TC lid Meisjes C

Nieuws afbeelding 30-12-2013

De TC Jeugd start 2014 met de invulling van de vacature voor Meisjes C. Floor van der Vlist zal in de komende weken door Michel Meijvogel worden doorgepraat en de dossiers zullen worden overgedragen. Floor stelt zich graag verder zelf aan jullie voor:


Ik ben Floor van der Vlist (38 jaar) moeder van Carlijn uit ME6-2 en Thom (hopelijk volgend seizoen in de Jojo’s) en getrouwd met Martijn.


Ik vind het belangrijk een bijdrage te leveren aan de sportclub van de kinderen en ik heb een grote voorliefde voor hockey. Tot mijn 19eheb ik zelf gehockeyd, maar door blessureleed nu niet meer zelf op het veld. Voordat Carlijn geboren werd ben ik 15 jaar actief geweest in diverse functies (van wedstrijdsecretaris tot trainer/coach heren 1), op de hockeyclub aan de andere kant van het spoor Phoenix. Daarnaast ben ik sinds 2000 vrijwilliger bij de KNHB als er internationale toernooien zijn. Na één jaartje gewend te zijn op deze gezellige familieclub, wil ik ook hier weer graag mijn bijdrage leveren. Ik kom graag de TC jeugd versterken als lijncoördinator meisjes C.

Deel op: