header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Sportiviteit & Respect

Nieuws afbeelding 10-2-2014

De KNHB en het NOC-NSF stimuleren clubs om aandacht te besteden aan Sportiviteit en Respect. Reden voor ons om een commissie op te zetten. De commissie bestaat uit: Josje Thijssen (voorzitter), Rosemarijn van Groningen, Jeanette Wierenga en Teun Bleijenberg.

Wat doet S&R?
De commissie gaat zich bezighouden met:

1. Het vaststellen van de kernwaarden van Shinty en deze vertalen naar concrete one-liners, herkenbaar voor elk lid/supporter/coach etc . Bijvoorbeeld: ‘bij Shinty respecteren wij de scheidsrechter’. Ook gaan we er voor zorgen dat de waarden bij alle leden, coaches, ouders en andere betrokkenen bekend zijn en nageleefd worden. Feitelijk draait het om normaal sportief en sociaal gedrag.

2. Het opstellen en praktisch uitvoerbaar maken van beleid met betrekking tot (seksuele) intimidatie, discriminatie en pesten.

3. Het aanspreken en indien nodig opleggen van straffen aan leden, ouders, coaches etc die zich niet aan de kernwaarden en het beleid houden.

4. Het formuleren van de rol van onze vertrouwenspersoon, Marieta Storm, binnen het werkveld van S&R.

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]