header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bar & Accommodatie

Bardienst in het weekend

Nieuws afbeelding 10-2-2014

Voor de winterstop zijn de bardiensten op zaterdag goed verlopen. Iedereen bedankt voor zijn inzet! Wel is gebleken dat de tweede shift voor veel mensen te lang was. Bardienst tot sluit is namelijk niet per definitie einde van de middag. In de praktijk wordt het regelmatig 19.00 of zelfs 20.00 uur.
Teams kunnen er daarom voor  kiezen om de zaterdag de bardienst in drie shifts in te delen: 8.00-12.00, 12.00-16.00 en 16.00 tot sluit. Coaches / teammanagers let op: dit betekent dan wellicht wel een aanpassing in de barindeling van jullie team!

Zondag -> te vaak geen bezetting!
Op zondag is het helaas een aantal keer mis gegaan met de bardiensten. Soms omdat er teams ingedeeld waren die uit speelden. Maar een aantal keer zijn teams het gewoon vergeten. De barbeheerders plannen die indeling niet zelf. Voor hen is het dus afwachten op zo'n moment of er nog iemand komt.
Ben je als team ingedeeld om op zondag bardienst te draaien? Neem dan svp je verantwoordelijkheid!  Mocht er iets fout zijn gegaan met de planning trek op tijd aan de bel. In overleg kunnen we dan een oplossing bedenken. (contact barbeheer: [email protected]).

 

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]