header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bar & Accommodatie

Opfrisser: er is corvee!

Nieuws afbeelding 10-2-2014
Speel je in ’t weekend als laatste? Ruim dan even mee op! Op zaterdag en zondag geldt er corvee op de club. Het team dat op die dagen als laatste op een veld speelt, moet de boel op en rond dat veld opruimen. Uiteraard geldt voor iedereen op de club: ruim je eigen zooi op! Dus na je eigen wedstrijd laat je een rommel-vrij veld en dug out achter!

Wat doe je bij corvee?
De aanvoerder van het team stemt af met Astrid e/o Anthony (de barbeheerders) wat er precies moet gebeuren. Maar in ieder geval is het de bedoeling dat het team op het veld waar die het laatst gespeeld heeft: 
1. De vlaggen en eventuele pionnetjes meeneemt en in het materialenhok zet.
2. Lege jerrycans naar het clubhuis brengt, het afval op het veld en in de dug-outs in de vuilnisbakken gooit.
3. de vuilnisbakken die voor meer dan de helft vol zijn, leegmaakt en de zakken in de stalen containers naast de ingang van het magazijn deponeert. Ook graag een nieuwe vuilniszak in de afvalbakken hangen.

Per team is dit nog geen 10 minuten werk. Als een team deze taak niet oppakt, moet Astrid of Anthony dit alleen, in het donker doen. Laten we allemaal meewerken aan de gewoonte dat we op onze club niet zo met elkaar omgaan!

Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Barrooster tweede helft veldseizoen is bekend

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]