header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Kom op 10 april naar Shinty, dan nemen we je mee naar het WK hockey en naar Sotsji

Nieuws afbeelding 17-3-2014
Dit jaar vinden er veel sportevenementen op wereldniveau plaats. Op donderdag 10 april kun je mee naar twee van deze: het WK hockey in Den Haag en de Olympische spelen in Sotsji!
 
Jan Albers en het WK hockey
De voorzitter van de Koninklijk Nederlands Hockey Bond, Jan Albers komt op Shinty vertellen over zijn ervaringen, insights en uitdagingen rondom de organisatie van het WK hockey dat in juni plaatsvindt in Nederland. Hij staat op scherp om er een ge-olied en sportief event van te maken. Maar hoe doe je dat?
 
Atos en Sotsji
Van Den Haag gaan we naar Sotsji om te kijken wat er kwam kijken op het gebied van IT bij deze spraakmakende spelen. Van het vaststellen van de schaatstijden tot en met de toegangsbeveiliging van alle sportaccomodaties…..  Atos verzorgt al jaren de IT van de Olympische spelen en kent de klappen van de zweep. Jaap van Mechelen – werkzaam bij Atos en actief binnen de sponsorcommissie - zal hierover meer vertellen.
 
Meet & greet onze sponsoren
Deze avond gebruiken we ook om de sponsoren van Shinty – zonder wiens financiële ondersteuning de club niet kan draaien – in contact te brengen met onze leden, met jou dus. Zo krijgen de leden een gezicht bij de borden die langs het veld hangen en kunnen de sponsoren kennismaken met de club die ze ondersteunen. Dit netwerken is voor de sponsoren één van de belangrijkste redenen om ons te ondersteunen!
 
Mis deze informatieve netwerk avond niet en kom op 10 april naar het clubhuis. We starten om 20.30 uur en sluiten rond 22.00 uur af met een borrel.
 
Heb je vragen over deze avond? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via [email protected].
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]